Business

Centrul comercial Veranda, inaugurat pe 27 octombrie

Centrul comercial Veranda va fi inaugurat pe 27 octombrie. La deschidere vor avea loc o serie de momente artistice destinate vizitatorilor de toate vârstele. Atmosfera va fi animată de spectacolele oferite de magicianul Antonio, Claudia Stroe şi de acrobaţi pe piciorange. De asemenea, copiii vor avea ocazia de a participa la ateliere pregătite de Fundaţia United Way, în cadrul unui parteneriat cu Veranda ce are ca scop colectarea de fonduri pentru dezvoltarea programelor de educație, integrare socio-economică și sănătate pentru copii, tineri și vârstnici provenind din medii defavorizate.

Centrul comercial Veranda va avea o suprafață de aproximativ 30.000 de metri pătrați, la care se adaugă alți 15.000 de metri pătrați de spații verzi, destinați relaxării și petrecerii timpului liber. Aici se vor afla terase, restaurante și locuri de joacă pentru copii atât în incinta mallului, la Gymboland, cât şi în curte, precum și un patinoar în aer liber.

Veranda va include un hipermaket Carrefour, cu o suprafață de peste 10.000 de metri pătrați și un concept nou, iar pe zona de fashion cumpărătorii vor găsi în Veranda primul magazin Tati din România, H&M, CCC, Deichmann, Triumph, Pepco, Yves  Rocher, Sephora, Splend’or și Optiblu. Prezente vor fi ți pet shop-ul Petmag, librăria Diverta și farmaciile Catena şi Sensiblu.

Din Verdana nu vor lipsi nici LC Waikiki, Noriel și Gerovital care au semnat de curand contracte de inchiriere pentru o suprafață totală de peste 1715 de metri pătraţi. Iar în zona de food court se vor afla restaurantele KFC, McDonald’s, Oro Toro, Pizza Colosseum, Salad Box, Starbucks, Sushi Terra, Mesopotamia, Toan’s și Spartan.

Veranda, situat pe Strada Ziduri Moși 23, lângă piața Obor, pe fosta platforma a fabricii Prodplast, va fi ușor accesibil din zonele Tei, Colentina și Doamna Ghica. Din alte zone, posibilitatile de transport sunt variate.