Actualitate

Prisionero De Amor, noul single al lui Pepe

Este deja, cumva, o traditie ca la inceput de sezon, Pepe sa lanseze o piesa noua care sa devina apoi sountrack-ul noptilor fierbinti de vara, al petrecerilor ce prind rasaritul si continua dupa. Artistul nu intrerupe nicidecum seria si dupa “E Vara Mea”, “Sol De Playa”, “Dominicana”, in aceasta vara vom fredona cu totii “Prisionero De Amor”. Downtempo totusi ritmata, latino pana in
cele mai mici amanunte sau mai bine spus pana la ultima percutie si plina de pasiune, “Prisionero de Amor” are toate ingredientele pentru a ajunge pe repeat indiferent de player, locatia acestuia sau audienta.

“Am cantat in premiera “Prisionero de Amor” pe 1 mai, la mare, in Deschiderea Sezonului Estival si de atunci foarte multa lume ma tot intreaba despre ea, o cauta sau mi-o cer. Am devansat astfel un pic lucrurile si am zis ca trebuie sa fie disponibila online si pana voi filma un videoclip. Se pare ca vara aceasta voi fi “prizonier al iubirii”.

Noul single al lui Pepe, “Prisionero De Amor”, este produs in studioul lui Boier Bibescu. Compozitia este semnata de catre Stoica Mario Roberto, Batrînu Razvan-Marian, Andrei-Ionel Chermeleu, Georgian Nitu, Ionescu Bogdan si Severino Hernandez Hector Manuel in timp ce versurile sunt scrise de catre Carlos Enrique Perozo Yustiz. Partea de publishing apartine Pepe Latin Music, labelul propriu al artistului.

Link YouTube Single “Prisionero De Amor – Pepe”: https://youtu.be/LN4AKjxgaK8