Actualitate

Top oferte si cadouri de Sfantul Valentin

Sfantul Valentin aproape a sosit! De ziua Indragostitilor iti poti duce jumatatea intr-o excursie la Roma, Londra sau la Paris! Ofertele sunt foarte bune, pentru persoane care nu sunt foarte pretentioase se gasesc sejururi la preturi sub 200 de euro. Daca nu poti pleca intr-o scurta vacanta, poti cumpara un cadou care sa fie apreciat.

Oferte de Sfantul Valentin:

Paris
Valentine`s Day in PARIS de la doar 170 euro cu taxele de aeroport incluse!
Servicii incluse
– cazare 3 nopti
– masa conform ofertei
– bilet avion din Targu Mures
– taxe aeroport
– bagaj de mana mic

Londra
Sejur in Londra la Hotel Saba – 3 nopti – 205 euro
Situat in centrul Londrei, hotelul Saba London se afla la doar 5 minute de mers pe jos de statia de metrou si autobuz Hammersmith. Gazduit de 3 case in stil victorian, hotelul pastreaza multe dintre caracteristicile originale si este situat la doar 10 minute de mers pe jos de arena populara Hammersmith Apollo. Fiecare camera compacta este prevazuta cu acces gratuit la internet WiFi, frigider, facilitati de ceai si cafea, birou si TV cu ecran plat. Baile private au dus, articole de toaleta gratuite si uscator de par. Dimineata hotelul asigura un mic dejun continental. Exista numeroase restaurante in jurul proprietatii, inclusiv restaurante indiene, baruri tapas si tonete cu peste si cartofi prajiti.
Servicii incluse
3 nopti cazare in camera dubla
Mic dejun
Bilet de avion Bucuresti – Londra – Bucuresti (zbor direct)
Taxe de aeroport
Bagaj de mana: 10 kg/ persoana
Roma
Sejur in Roma la Hotel Siviglia – 3 nopti – 189 euro
Hotel Siviglia, situat central în apropiere de stația de metrou Policlinico (linia B). Clădirea a fost construita la sfârşitul secolului XIX, fiind tipică pentru acest cartier rezidențial din Roma.
Facilitati hotel: Bar, Recepţie 24 de ore, Ziare, Lift, Check-in/Check-out express, Seif, Încălzire, Cameră de bagaje, Aer condiţionat.

Servicii incluse
Cazare 3 nopti in camera dubla
Mic dejun
Transport avion Bucuresti tur-retur
Taxe de aeroport
Bagaj de mana
Check-in online gratuit

Poiana Brasov
Pachet Valentine’s Day 2016 Poiana Brasov – Sport Hotel & Spa 4* – 205 euro
205.00 EUR / persoana in camera dubla standard/pachet 2 nopti
Hotelul Sport 4* din Poiana Brasov este locul ideal pentru o vacanta la munte de Sfantul Valentin, o destinatie perfecta pentru vacanta intregii familii oferind turistilor cazare prin spatioasele apartamente cu dormitor si camera de zi.

Dotari camere: cablu TV, minibar, room service, acces internet, telefon international, bai cu dus sau cada, uscator de par.
Facilitati hotel: restaurant, bar, lounge, centru SPA, masaj, jacuzzi, bowling, sala de conferinte.

Buchet de baloane de la 49 lei
Anul acesta, de Valentine’s Day, inlocuieste clasicul buchet de flori cu un buchet spectaculos din baloane, in culorile dragostei. Buchetele din baloane cu heliu plutesc chiar si cateva saptamani, in cazul baloanelor din folie.

Flori de la 12 lei
Buchete romantice, din flori proaspete, pentru orice buzunar! Acum ii poti declara dragostea ta eterna cu ocazia Sfantului Valentin 2016 trimitandu-i oriunde se afla in Romania buchete senzationale, elegante si speciale, care ii vor cuceri nu doar zambetul, ci si inima!

Produse de infrumusetare
Epilator BaByliss IPL Homelight G934E – 607 lei
BaByliss IPL Homelight ofera confort in utilizare si este destinta, in special, persoanelor care folosesc pentru prima data un aparat de epilat cu IPL.
• Compatibilitate ridicate cu 5 tipuri diferite de piele;
• Eficienta dovedita clinic: cu pana la 90% mai putin par;
• Actioneaza fara durere pe orice zona a corpului.

Epilator Philips Satinelle HP6421/00 – 85 lei Adaptat special pentru piele mai sensibila. Capacul acopera discurile exterioare ale epilatorului, pentru o epilare mai delicata in zonele sensibile.
Discurile de epilare delicate indeparteaza firele de par fara senzatia de smulgere. Pentru o epilare mai delicata.
Setare de viteza suplimentara pentru firele subtiri si zonele greu accesibile