Actualitate

Amenințarea lui Nelu Tătaru: „Vom ajunge și la starea de urgență!”

Nelu-Tataru

Ministrul Nelu Tătaru a transmis o nouă amenințare cu starea de urgență pentru români: „dacă unii dintre noi vor încerca și vor vrea cu tot dinadinsul!

Nelu Tătatru propusese revenirea la starea de urgență încă din data 8 iulie. Doar presiunea publică și presiunea partitelor din opoziției l-au determinat pe președintele Klaus Iohannis să nu semneze decretul prezidențial.

De câteva săptămâni Nelu Tătaru, Lucovid Orban, Raed Arafat și mai toți liderii PNL încearcă să convingă populația că este nevoie de stare de urgență și de carantină și izolare.

Toată panica creată de manipulare datelor, prin creșterea numărului de teste, nu i-a convins pe români. Orice om inteligent poate observa că acum, când suntem liberi, doar 5 teste din 100 sunt pozitive. În sarea de urgență, când eram închiși în case, 20 de teste din 100 erau pozitive. Stăm de patru ori mai bine!

kitunghii.ro

Este firesc să fie descoperite mai multe persoane infectate cât timp numărul testelor efectuate zilnic este de 25.000 în iulie, față de doar 4000 în aprilie.

Importantă este rata de pozitivare, care este sunt 5%. În Uniunea Europeană media este de 10%. Și cu toate acestea, Guvernul Orban împreună cu presa plătită din bani publici pentru a alarma populația cu recorduri de infectări în fiecare zi au transformat românii în „ciumații Europei”!

Isteria creată artificial s-a întors împotriva populației, tot mai multe țări impun interdicții sau restricții de circulație românilor. Pe demnitari nu-i afectează, ei au alt statul, restricțiile nu-i afectează.

Privarea de libertate scade drastic imunitatea populației, dar crește exponențial numărul contractelor cu atribuire directă, fără licitații. Aceasta fiind de fapt principala grijă pentru PNL.

„Carantina o să o putem da la diverse localități când întrunesc niște criterii și avem o transmitere comunitară accentuată. Deocamdată, nu cred că ajungem la starea de urgență, dar dacă unii dintre noi vor încerca și vor vrea cu tot dinadinsul, vom ajunge la acea stare de urgență!” – a spus Nelu Tătaru, întrebat dacă în opinia sa, vom ajunge din nou la starea de urgență și la carantinare.