Actualitate

Guvernul LuCOVID Orban trebuie demis urgent!

Guvernul-Orban-trebuie-demis-acum

Motivele sunt fără număr. Dar prestația Guvernului din ultima săptămâna a întrecut toate așteptările. Rând pe rând, miniștrii cabinetului în loc să guverneze au ieșit la televizor sa propună sau să declare că se gândesc la starea de urgență.

Datele au fost manipulare în așa fel încât să fie indusă populației ideea că infecțiile de coronavirus au fost scăpate de sub control, fără ca guvernul să spună că de fapt stăm de trei ori mai bine decât în perioada când eram în carantină. Acum, în libertate, avem 500-600 de infectați pe zi, din 15.000 de teste, în carantină aveam același număr de infectați dar din 3-4000 de teste.

Deși a avut timp două săptămâni să trimită la Parlament legea carantinei și izolării, Guvernul nu a făcut acest lucru, din incompetență sau poate în mod deliberat, să poată speria populația cu miile de infectați care au părăsit spitalele și se plimbă liberi pe străzi. Oricare variantă este foarte gravă și nu poate duce decât la demiterea guvernului.

Virusul nu are culoare politică, dar incompetența PNL și PSD are culoare politică și este colosală.

kitunghii.ro

Este de neconceput că un guvern PNL ultraminoritar a instaurat o dictatură, în condiţiile în care în Parlament PSD care are o majoritate lejeră.

Guvernul LuCOVID Orban ar trebui demis urgent.

Parlamentul trebuie să lucreze. Mai avem Parlament? Sau avem doar 500 de trântori care își încasează leafa lună de lună!

Dictatura unui partid minoritar și dictatura medicală trebuie să înceteze!