Actualitate

Ponta către români: Nu mai țineți cont de deciziile guvernului

Ponta-Orban

Drept replică la îndemnul premierului Ludovic Orban către populație de a ignora hotărârile Curţii Constituţionale, Victor Ponta, preşedinte Pro România, face apel la români să nu ţină cont de deciziile luate de Guvern.

Mai mult, Victor Ponta trage un semnal de alarmă în ceea ce privește aglomerarea inutilă a spitalelor cu pacienți asimptomatici și umflarea statisticilor oficiale în privința persoanelor infectare cu coronavirus, cu scopul de a păstra artificial starea de alertă.

„Rugamintea mea catre populatie este sa nu tina cont de nicio decizie ( Ordonanta de Urgenta sau Hotarare) emisa sau semnata de Ludovic Orban!!! Asa cum el va roaga sa nu tineti cont de Deciziile CCR !!!

Oricum Romania era singura tara care interna fortat persoanele asimptomatice , generand efecte negative majore :

kitunghii.ro
  1. Aglomeratia inutila a spitalelor – costuri uriase – imposibilitatea pentru persoanele cu alte afectiuni decat Covid 19 sa primeasca tratamentul necesar
  2. Imbolnavirea celor asimptomatici cu forme mai grave de Covid 19 sau cu alte boli transmisibile
  3. Reticenta oamenilor fara simptome de a face test ( ca sa nu fie internati fortat) /
  4. Umflarea articificiala a statisticilor oficiale in scopul pastrarii Starii de Alerta ( ca sa faca achizitii fara licitatie si Alegeri fara campanie) – rezultatul negativ fiind insa restrictiile internationale la adresa romanilor care calatoresc !”