Sport

Creștere exponențială pentru Veeam Software

Centrul din București depășește cifra de 350 de angajați care asigură asistență operațională vitală activității globale a Veeam, companie aflată în plină expansiune

Deschis la sfârșitul anului 2015, centrul asigură asistență în domeniile vânzări, suport tehnic, financiar și marketing, atrăgând profesioniștii cei mai bine pregătiți din regiune. Veeam își propune să continue investițiile în țară și să atingă cifra de 500 de angajați până la finalul anului 2018. 

Veeam Software , furnizorul inovativ de soluții care asigură disponibilitatea și recuperarea datelor (Availability for the Always-On Enterprise™), a depășit pragul de 350 angajați în centrul său din București. Deschis la sfârșitul anului 2015, centrul răspunde nevoilor crescânde ale ecosistemului Veeam de clienți și parteneri, aflat în plină creștere la nivel mondial, și este una dintre cele mai mari filiale Veeam din Europa. Centrul din București vine în completarea celor peste 30 de filiale Veeam din lume, printre care se numără și sediul central global al Veeam din Baar, Elveția, și susține ritmul susținut de creștere a companiei.

Compania plănuiește să-și crească prezența în următorii ani pentru a spijini operațiunile internaționale în dezvoltare ale Veeam și își propune să-și extindă echipa locală la 500 de angajați  până la sfârșitul anului 2018, în domenii precum vânzări, suport tehnic, financiar și marketing. Posturile disponibile sunt destinate atât profesioniștilor cu experiență, cât și celor care se află la început de carieră.

„Centrul Veeam din București a devenit unul dintre centrele de afaceri cheie care susține activitățile noastre globale”, spune Andrei Romanescu, Director General Veeam Software. „Echipa noastră continuă să se extindă rapid, iar anul acesta a înregistrat o creștere de 20%. Suntem, fără îndoială, pe cale să ne îndeplinim obiectivele de angajare pentru 2017 și 2018, în timp ce Veeam își continuă dezvoltarea”.

„Sunt mândru și sunt recunoscător colegilor mei, pentru că ambiția și abilitățile lor ne-au ajutat să obținem rezultate remarcabile într-un timp scurt, iar creșterea noastră rapidă este o consecință directă a acestui lucru. Trebuie să menționez și faptul că activitățile noastre au un impact direct în viața oamenilor, iar acest lucru ne inspiră în fiecare zi – facem parte dintr-o echipă ale cărei soluții de Disponibilitate a Datelor sunt utilizate de majoritatea companiilor Fortune 500 și livrează experiențe digitale de viață, bogate și lipsite de întreruperi”, a adăugat Romanescu.

Veeam a înregistrat o creștere exponențială în ultimele 12 luni și preia rapid din cota de piață a furnizorilor cu vechime. În Gartner’s Backup & Recovery Marketshare Report 2016, Veeam ocupă locul al patrulea la nivel global, cu o creștere de 27% față de anul precedent, depășindu-i pe marii furnizorii tradiționali de soluții de recuperare a datelor, care s-au menținut la același nivel sau au înregistrat o creștere mică. De asemenea, în IDC’s Software Tracker, Data Protection 2016, Veeam este poziționat printre primii patru furnizori, confirmand încă o dată faptul că viziunea și capacitatea de execuție a Veeam sunt adoptate de clienții din întreaga lume.

Pentru mai multe informații, accesați www.veeam.com.

info

Recent Posts

BVB Arena 2024: Antrenând capitalul românesc în arenă

Bursa de Valori București (BVB) își reafirmă angajamentul față de dezvoltarea economiei locale prin lansarea…

6 zile ago

Alertă în trafic: Guvernul Ciolacu ar putea elimina 90% din mașinile Uber si Bold, determinând timpi de așteptare crescuți și tarife exorbitante

În ultima perioadă, amendamentele propuse la legea privind transportul alternativ au stârnit un val de…

o lună ago

Cristian Popescu Piedone conduce sondajele pentru Primăria Capitalei

În perioada 2-9 martie, un sondaj de opinie comandat de primarul general al Capitalei, Nicușor…

2 luni ago

Simona Halep a primit de la TAS o reducere semnificativă a suspendării sale

Simona Halep, fostul lider mondial în tenis, a primit o reducere semnificativă a suspendării sale…

2 luni ago

Tradiția Continuă! Revelion de vis în Parcul Titan al Sectorului 3″

Într-o lume plină de schimbări rapide și inovații, unele tradiții rămân constante, aducând bucurie și…

4 luni ago

Lenovo dezvaluie noile Laptopuri ThinkPad și IdeaPad cu procesoare Intel Core Ultra

Înaintea așteptatului eveniment CES 2024, Lenovo a dezvăluit o gamă impresionantă de laptopuri destinate segmentelor…

4 luni ago