Cultura

Neversea 2023: Biletele pentru o zi la festival sunt acum disponibile

Festivalul Neversea, unul dintre cele mai așteptate evenimente muzicale ale anului, pregătește o ediție aniversară plină de surprize și momente spectaculoase. Între 6 și 9 iulie, pe plaja Neversea din Constanța, pasionații de muzică vor avea oportunitatea de a trăi experiența unică a acestui festival de talie internațională.

Organizatorii au făcut deja publice informațiile despre programul pe zile, permițând fanilor să afle în ce zi își vor putea vedea artiștii preferați urcând pe scenă. Pe parcursul celor patru zile de festival, artiști și DJ-i de top, atât din România, cât și de la nivel internațional, vor oferi spectacole de neuitat.

Prima zi a festivalului, joi, 6 iulie, promite o deschidere explozivă, cu nume importante în industria muzicală. Lil Uzi Vert, Alok și Timmy Trumpet vor urca pe scena principală, oferind un mix de stiluri muzicale care va încânta publicul.

Vineri, 7 iulie, atmosfera va fi la cote maxime, cu Steve Aoki în fruntea line-up-ului. Alături de el, vor fi prezenți artiști precum Lil Pump, Claptone, Morten și Tujamo, care vor face deliciul iubitorilor de muzică electronică.

Sâmbătă, 8 iulie, festivalul Neversea va vibra pe acordurile unor nume precum Lost Frequencies, Don Diablo, CKay și Vini Vici. Fiecare artist va aduce pe scenă un sound unic, asigurând o atmosferă plină de energie și distracție.

Ultima zi a festivalului, duminică, 9 iulie, va fi marcată de un super show susținut de J Balvin pe mainstage. Alături de acesta, publicul va avea ocazia să se bucure de prestațiile remarcabile ale lui Paul Kalkbrenner și Salvatore Ganacci.

Fanii care doresc să participe la Neversea 2023 pot alege opțiunea de Day Ticket, care le oferă acces în tot perimetrul festivalului pentru ziua selectată. Astfel, aceștia își pot alege ziua în care vor fi prezenți și vor putea trăi din plin atmosfera unică a festivalului alături de artiștii lor preferați.

Pentru cei care doresc să se bucure de întreaga experiență a festivalului, biletele și abonamentele de festival sunt disponibile pe site-ul oficial al evenimentului. Este important de menționat că prețurile acestora vor crește începând cu data de 6 iunie 2023, astfel că fanii entuziaști sunt încurajați să își achiziționeze biletele în avans.

Pe lângă spectacolele muzicale, organizatorii promit o serie de momente speciale și decoruri spectaculoase care vor transforma fiecare zi într-o poveste completă la malul Mării Negre. Neversea 2023 reprezintă o oportunitate unică de a trăi momente de neuitat, într-un cadru deosebit, alături de prieteni și artiști talentați.

info

Recent Posts

BVB Arena 2024: Antrenând capitalul românesc în arenă

Bursa de Valori București (BVB) își reafirmă angajamentul față de dezvoltarea economiei locale prin lansarea…

5 zile ago

Alertă în trafic: Guvernul Ciolacu ar putea elimina 90% din mașinile Uber si Bold, determinând timpi de așteptare crescuți și tarife exorbitante

În ultima perioadă, amendamentele propuse la legea privind transportul alternativ au stârnit un val de…

o lună ago

Cristian Popescu Piedone conduce sondajele pentru Primăria Capitalei

În perioada 2-9 martie, un sondaj de opinie comandat de primarul general al Capitalei, Nicușor…

2 luni ago

Simona Halep a primit de la TAS o reducere semnificativă a suspendării sale

Simona Halep, fostul lider mondial în tenis, a primit o reducere semnificativă a suspendării sale…

2 luni ago

Tradiția Continuă! Revelion de vis în Parcul Titan al Sectorului 3″

Într-o lume plină de schimbări rapide și inovații, unele tradiții rămân constante, aducând bucurie și…

4 luni ago

Lenovo dezvaluie noile Laptopuri ThinkPad și IdeaPad cu procesoare Intel Core Ultra

Înaintea așteptatului eveniment CES 2024, Lenovo a dezvăluit o gamă impresionantă de laptopuri destinate segmentelor…

4 luni ago