Sanatate

Campanie nationala pentru sanatatea tiroidei

Gral Medical desfasoara o campanie nationala pentru sanatatea tiroidei  in perioada 10.10.2016 – 30.10.2016 si vine in sprijinul pacientilor care doresc un control anual.

In cadrul campaniei “Tine sub CONTROL afectiunile tiroidiene”  fiecare pacient poate beneficia promotional la doar 50 lei de un pachet dedicat de analize medicale  si de o reducere de 25% la ECOGRAFIA de tiroida. Campania se desfasoara in 7 orase (Bucuresti, Ploiesti, Focsani, Sibiu, Pitesti, Valcea, Craiova). Deoarece oferta este valabila pe o perioada limitata de timp, iar numarul cererilor pot depasi orarul medicilor, orice programare efectuata pe perioada campaniei va fi onorata si dupa terminarea ei, programarile vor fi facute in ordine cronologica.

Afectiunile tiroidiene aduc dezechilibre in tot organismul. Pacienti din ce in ce mai tineri se confrunta cu o multitudine de simptome avand drept cauza alterarea functiei tiroidiene. Statisticile arata o crestere a incidentei cancerului tiroidian in cazul gusilor nodulare.

In patologia tiroidiana o atentie speciala trebuie indreptata asupra nodulilor tiroidieni, care trebuie monitorizati clinic si ecografic investigati prin punctie – biopsie, sau tratati chirurgical in functie de evolutie.

Programari si consiliere online pot fi obtinute pe www.gralmedical.ro