Actualitate

Transport gratuit la Fabrica Bergenbier S.A. si un bax de bere cadou

Fabrica de bere Bergenbier din Ploiesti isi deschide portiele sambata, 15 octombrie 2016, pentru toate persoanele care se inscriu pe www.ziuaportilordeschise.ro. Înscrierile pot fi facute si telefonic la numarul: 021 599 17 50.

Transportul  catre Fabrica de bere Bergenbier din Ploiesti este asigurat gratuit de companie cu autocare tur-retur din București și Ploiești.

“Ziua Porților Deschise este pentru noi o încântare, pentru că an de an e ocazia perfectă de a fi și mai aproape de cei interesați de procesul de fabricare al berii. Știu că de fiecare dată colegii noștri sunt nerăbdători să se întâlnească cu oamenii care ne savurează produsele fabricate aici la Ploiești, în Capitala Europeană a Berii, cum am numit-o noi, pentru că pe lângă berile autohtone, aici producem și beri cehești, germane sau belgiene”, a declarat Marius Pîrvu, directorul Fabricii de bere Bergenbier S.A. din Ploiești.

Tururile din cadrul Zilei Porților Deschise vor da ocazia vizitatorilor de a trece pas cu pas prin toate etapele de producție și de a vedea în amănunt procesul de fabricare al berii.

Participanții la Ziua Porților Deschise 2016 la Fabrica de bere Bergenbier S.A. vor avea parte de surprize pe durata întregii zile.

De asemenea, primele 100 de persoane care raspund corect pana pe 21 octombrie la testul de 4 intrebari de la www.ziuaportilordeschise.ro primesc un bax de Bergenbier cadou.