IT&C

Honor 8, disponibil în România la prețul recomndat de 1899 RON

Honor 8, prospăt lansat în România, reprezintă combinația perfectă între design-ul contemporan și puterea de procesare la viteze mari, precum și îmbinarea capabilităților foto uimitoare și a funcțiilor inteligente și totodată intuitive.

Cu o carcasă realizată din 15 straturi de sticlă și o diagonală de 5,2 inci, telefonul se distinge atât prin finisajele premium, cât și prin designul contemporan. Straturile de sticlă aplicate printr-un proces special creează culori strălucitoare care asigură o experiență vizuală uimitoare.

Honor 8 are o camera principală este de tip dual camera de 12 MP fiecare. O cameră integrează senzorul RGB, pentru captarea culorilor, iar cealaltă cameră integrează senzorul monocrom, pentru fotografii cu mai multe detalii. Camera secundară este de 8MP.

Honor 8 integrează un procesor Kirin Octa-core, format din 4 procesoare de 2,3GHz și 4 procesoare de 1,8GHz. Dispozitivul acceptă conexiuni Wi-Fi pe ambele benzi (2,4 GHz / 5 GHz), cu viteze de până la 150 Mbps, permițând accesarea tuturor informațiilor imediat, fără ca utilizatorii să aștepte prea mult.

Honor 8 permite încărcarea super-rapidă, de la 0% la 47% în doar 30 de minute. Cu o încărcare de doar 10 minute, telefonul poate fi utilizat până la 2 ore.
Senzorul de amprentă integrat în Honor 8 are capacitate de auto-învățare, ceea ce înseamnă că, cu este mai des folosit, cu atât devine mai rapid, iar în final deblocarea telefonului se realizează în mai puțin de 0,4 secunde.

Honor 8 va fi disponibil în România într-o gamă variată de culori: Pearl White, Midnight Black, Sapphire Blue și Sunrise Gold, la un preț recomandat de 1899 RON

Vezi detelii tehnice complete aici