Business

Banca Transilvania îşi consolidează prezența în Italia

Banca Transilvania îşi consolidează prezența în Italia, prin deschiderea Agenția Villanova. BT are acum trei sedii în Roma.

În acest an, BT a deschis în Roma două agenții, în linie cu planul său de consolidare în zonă. Banca Transilvania, singura bancă românească din Italia, susține spiritul antreprenorial inclusiv peste hotare şi doreşte să fie cât mai aproape de comunitatea de români din Roma şi din împrejurimi.

Detalii:

  • Oferta Agenției BT Villanova este destinată persoanelor fizice şi companiilor; aceasta cuprinde depozite, credit imobiliar, BT24 Internet Banking și Mobile Banking, card de debit, servicii de transfer rapid de bani între BT Italia și BT Romania, încasări de cecuri, plăți și încasări SEPA etc.
  • Clienții beneficiază de consultanță în limba română şi italiană, de acces liber la Internet în cadrul agenției, precum și de inițiere în folosirea serviciului BT24 Internet Banking.
  • Adresa noii agenții BT este Via Nazionale Tiburtina, 8, Villanova, 00012 Guidonia Montecelio, Roma.
  • Cele mai populare servicii la BT Italia sunt următoarele: transferul de bani către BT România şi creditul imobiliar pentru achiziționări în România.

Banca Transilvania s-a extins în Italia în ianuarie 2014. Are 3.500 de clienți şi o echipă formată din români şi italieni.