Business

Cardul de credit Raiffeisen Bank poate fi obtinut online

Raiffeisen Bank a introdus in aceasta saptamana o noua functionalitate pentru clientii bancii care au serviciul Raiffeisen Online (Internet Banking) – aplicatia online pentru un card de credit. Utilizatorii Raiffeisen Online care nu detin inca un card de credit si sunt eligibili (cetateni romani, varsta etc) pot sa aplice direct, online, pentru un card de cumparaturi. “Avantajul major al acestui flux de pe platforma Raiffeisen Online este ca cei care doresc un card de credit pot sa aplice de oriunde si oricand, iar tot procesul de emitere se desfasoara in mediul digital, rapid si comod” spune Gabriel Chenescu, manager card de credit la Raiffeisen Bank. Ridicarea cardului de credit in format fizic, cu PIN-ul aferent va avea loc intr-o agentie Raiffeisen Bank aleasa de client. Printr-un sms detinatorul cardului de credit emis online va fi informat cand poate sa il ridice.

Raiffeisen Bank este lider pe piata cardurilor de credit in Romania cu peste 450.000 de carduri de credit emise si utilizate de clienti zi cu zi, preponderant la cumparaturi. Astfel, in primele 6 luni ale acestui an, volumul tranzactiilor efectuate cu cardul de credit Raiffeisen Bank a crescut cu peste 15% fata de primele 6 luni ale anului trecut, iar valoarea cumparaturilor efectuate in rate fara dobanda cu peste 20%.

Cardul de credit Raiffeisen Bank are dobanda 0 pentru 56 de zile, daca sumele de pe card sunt utilizate la comercianti, programul “Multishop – rate fara dobanda” la sute de parteneri din toata tara, asigurare de calatorie gratuita in tara si in strainatate, precum si multe alte avantaje.

In procesul de alegere a celui mai potrivit card de credit clientii au nevoie de toate informatiile si cum poate fi utilizat inteligent. Pentru cardul emis de Raiffeisen Bank gasiti informatii si sfaturi utile pe https://www.raiffeisen.ro/persoane-fizice/in-sprijinul-tau/sfaturi-utile/foloseste-inteligent-cardul-de-credit/