Business

Cumpără Bitcoin și Ethereum cu cardul

Bitcoin România, o companie de exchange și brokeraj crypto, liderul de piata in Romania si Europa de Est, și Twispay, procesator de plăți european acreditat BNR, au anunțat disponibilitatea imediată a unei integrări care permite clientelei globale să achiziționeze Bitcoin și Ethereum folosind carduri bancare Visa și Mastercard.

Fără precedent în România, acesta este unul dintre primele parteneriate de integrare din Europa care permit utilizatorilor să se folosească de carduri bancare pentru a achiziționa criptomonede. Până de curând, investitorii puteau achiziționa criptomonede numai prin transferuri bancare și depozite în numerar, însă volatilitatea extremă a pieței de criptomonede a impus necesitatea unei flexibilități operaționale suplimentare. Pur și simplu, investitorii în criptomonede au nevoie de modalități de plată mai rapide, mai sigure și mai confortabile.

Un singur minut poate face diferența între un milion pierdut și un milion câștigat. Acesta este motivul pentru care a oferi clienților noștri posibilitatea de a achiziționa Bitcoin și Ether prin intermediul cardurilor de credit este esențială în încercarea noastră de a oferi un avantaj competitiv și o șansă mai mare de succes pentru utilizatorii Bitcoin România. Pe viitor, lucrând în continuare alături de Twispay, o instituție financiară bazată pe tehnologie, intenționăm să oferim clienților flexibilitate financiară și funcționalități suplimentare. Împreună, vom putea aborda orice provocare pe care lumea cripto-ului ne-o poate ridica“, a declarat George Rotariu, CEO Bitcoin România.

Calitatea și fiabilitatea procesării plăților pot face sau desface o afacere. Abilitatea de a accepta plăți online ușor, rapid și în condiții de siguranță este esențială pentru orice afacere online, cu atât mai mult pentru un exchange de criptomonede. Suntem bucuroși să contribuim la consolidarea poziției de vârf a partenerului nostru pe piața românească de criptomonede și la poziționarea sa în prim-planul scenei de cripto europene“, a declarat Cristi Gheorghe, CMO Twispay.

Bitcoin România este o companie românească de brokeraj crypto care oferă o gamă largă de servicii, de la tranzacționarea prin intermediul platformei online, la ATM-uri dedicate pentru criptomonede. Bitcoin Romania a adus primul ATM de Bitcoin din Europa continentala la inceputul anului 2014 in Bucuresti. Mai multe detalii pe https://trade.bitcoinromania.ro/.

Susținută de propria sa bancă acceptatoare – Capital Financial Services – Twispay este un procesator european de plăți online și un centru de inovație în domeniul FinTech, furnizând comercianților online accesul la un portofoliu complet de servicii de plată la cele mai competitive costuri. Aflați mai multe pe https://www.twispay.com/.