DeschidereIT&C

Kinderpedia, aplicație 100% românească destinată grădinițelor și părinților

Compania românească OneTouch Advertising a investit peste 275.000 de euro pentru a dezvolta Kinderpedia, singura aplicație din România adresată grădinițelor. Scopul acesteia este de a facilita interacțiunea dintre părinți, educatori și copii, printr-un sistem digital interactiv care urmărește activitatea zilnică a copiilor în orele petrecute la grădiniță.

Cu ocazia Zilei Copilului, echipa Kinderpedia a lansat invitații către 712 grădinițe din întreaga țară, pentru a intra în proiectul pilot până la data de 10 iunie. Primele 50 de grădinițe înscrise vor beneficia gratuit de serviciile platformei, timp de 2 ani.

‘‘Kinderpedia este singura aplicație ce răspunde nevoii părinților de a fi permanent informați cu privire la activitatea zilnică a copiilor lor, în timpul pe care aceștia îl petrec la grădiniță. Ne dorim ca platforma să aibă un impact pozitiv pe termen lung și să îmbunătățească relația dintre părinți, educatori și copii. De aceea, vrem să marcăm Ziua Copilului prin lansarea unui proiect pilot la nivel național pentru părinți și pentru grădinițe. Primele 50 de grădinițe înscrise în platforma până la data de 10 iunie vor putea utiliza serviciile Kinderpedia gratuit, timp de 2 ani, beneficiind de instruire și suport permanent”, a declarat Daniel Rogoz, fondatorul Kinderpedia.

Aplicația permite accesul părinților la date referitoare la activitatea copilului la grădiniță. Educatorii completează în fiecare zi o fișă electronică ce cuprinde informații personalizate – nivel de implicare socială, relatia cu ceilalți copii și cu educatorii, observații cu privire la mesele copilului, creativitate etc. – iar părinții primesc notificări la finalul fiecărei zile.

Înscrierea gratuită a grădinițelor se poate face la adresa: http://www.kinderpedia.ro/demo