ActualitateDeschidere

PLUM Festival – programul pe zile, scene, ore si detalii despre acces

Weekendul acesta are loc PLUM Festival – primul festival de muzica electronica gazduit in incinta fostei fabrici de incaltaminte Pionierul. Evenimentul se va desfasura in zilele de 25 si 26 septembrie (vineri si sambata), cu incepere de la ora 21:00, biletele putand fi achizitionate in continuare de pe www.eventim.ro/plumfestival.
PLUM Festival s-a nascut in jurul ideii de reactivare a spatiilor urbane uitate sau chiar evitate, folosind muzica electronica drept liant intre oameni. Construit sub forma unui festival boutique, PLUM reuneste 25 de artisti romani si straini pe doua scene, in cadrul semi-industrial al fostei fabrici de incaltaminte Pionierul.

Scena principala a festivalul – Up In The Air – va fi amplasata in corpul B, la etajul 1, in hala mare a fabricii, accesul realizandu-se prin intermediul unei scari exterioare construita special pentru acest eveniment. Programul Up In The Air va include:
– vineri, 25 septembrie: Cristian Gherghely, Silent Strike, DJ Shiver, DJ Fresh, DJ Sauce, Duro Disco, iar
– sambata, 26 septembrie: Disco Snagov, Oktopus, Pillowtalk, Digitalism, Miss Kittin, Ada Kaleh.

Cea de-a doua scena se va numi Collective Dance si va fi amplasata in corpul B, aripa C15 (in incinta clubului Colectiv), legatura dintre cele doua scene realizandu-se prin intermediul unei scari interioare care  uneste Up In The Air cu terasa Colectiv. Colllective Dance va gazdui:
– vineri, 25 septembrie, pe: Sevenego, Duro Disco, Fouchat, Breach, Henrik Schwarz, Jasper James, Khidja,
– sambata, 26 septembrie, pe: Kurtiss Kromm, Nopame, OK Corral, Golan, Woz, Laura Jones, The Model.

In fiecare zi, portile PLUM Festival se vor deschide la ora 21:00, programul detaliat pe zile, scene si ore fiind disponibil pe site-ul oficial al evenimentului (grafic atasat).
Accesul la festival se va face in baza unui bilet sau abonament valid, acestea fiind disponibile in continuare, in presale, pe www.eventim.ro/plumfestival si in retelele afiliate, precum si la magazinele H2O (Str. Lipscani nr. 54), URBN (Str. Caldarari Nr. 3), Corner Shop (Intrarea Sibioara Nr. 1), Ollie Gang Shop  (Str. Blanari Nr. 1). La intrare, in zilele de festival, acestea vor putea fi achizitionate la preturile de 70 de lei (biletul de o zi), respectiv 125 de lei (abonamentul pentru doua zile).
In zona de festival nu va fi permis accesul cu: bauturi si produse alimentare cumparate din afara perimetrului locatiei, sticle (inclusiv  sticle de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante), bidoane de plastic, cutii de bautura, conserve, artificii, bannere sustinute de bete, spray-uri, lasere, scaune, arme, obiecte contondente, lanturi, bauturi sau mancare, animale de companie, bagaje voluminoase, selfie stick-uri, aparate foto profesionale sau aparate de inregistrare audio-video de orice fel sau aparate GoPro.
In cadrul festivalului, pe langa barurile din cele doua locatii, vor fi prezente Bruno Prosecco & Wine Bar si food truck-ul Urban Burger.

Pentru detalii de ultim moment, se recomanda accesarea site-ului www.plumfestival.ro, a paginii de Facebook PlumFestival, sau a paginii de  eveniment PLUM Festival.