DeschidereIT&C

Samsung Galaxy S8 şi Samsung Galaxy S8+, la precomandă

Samsung a prezentat modelele Galaxy S8 şi Galaxy S8+ și a dat statrul precomenzilor.

Poti fi printre primii care descoperă Galaxy S8. Îl vei primi cu 8 zile mai devreme înaintea celorlalţi.

Galaxy S8 are un display de 5,8 inchi, comparativ cu display-ul de 5,1 inchi pe care îl are S7. Galaxy S8 Plus are dimensiunea display-ului de 6,2 inchi, faţă de 5,5 inchi, dimensiunea modelului Galaxy S7 Edge. Display-ul curbat OLED va fi folosit pentru ambele modele Galaxy S pentru prima dată.

Culorile disponibile în momentul lansării pentru modelele Galaxy 8 sunt negru, albastru, auriu, gri orhidee şi argintiu.

 

Fără margini

Galaxy S8 și S8+ renunţă la limitările marginilor oferind o suprafață fină, fără întreruperi. Display-ul Infinity are un ecran perfect de la un capăt la altul, care continuă dincolo de marginile telefonului, formând o suprafață fină, fără asperități sau muchii. Este sticlă pură, neîntreruptă. Acoperă întreaga parte frontală a telefonului, îmbinându-se perfect cu carcasa din aluminiu. Rezultatul este un smartphone perfect simetric.

Infinity Display stabilește un nou standard pentru experiențe captivante, fără limite. Permite extinderea ecranului fără a fi nevoie de un telefon mai mare. Astfel, imaginea este mai mare în timp ce Galaxy S8 și S8+ se simt confortabil în mână şi sunt ușor de utilizat.

 

Cameră foto potrivită pentru orice moment

cameră inovatoare ce funcţionează zi şi noapte, pe care am îmbunătăţit-o şi mai mult pentru Galaxy S8 şi S8+. Camera frontală şi cea din spate sunt atât de precise încât fotografiile tale ies luminoase și clare – chiar și în lumină scăzută.

 

Securitate imbatabilă

Privirile indiscrete nu sunt o problemă atunci când foloseşti scanarea irisului cu Galaxy S8 și S8+. Irisul are un model unic și este aproape imposibil de replicat. Astfel, prin scanarea irisului, telefonul tău și conținutul acestuia sunt disponibile doar pentru tine. Iar când vrei să-l deblochezi foarte repede, recunoaşterea facială este cea mai bună opţiune.

Viața este mai simplă atunci cand nu e nevoie să-ți amintești încă o parolă sau încă un PIN. De aceea, modelele Galaxy S8 și S8 + vin cu trei moduri simple de a-ți debloca telefonul: scanare iris, recunoașterea facial și scaner amprentă.

 

Inteligență artificială

Bixby – un mod complet nou de a utiliza telefonul Galaxy S8 sau S8+. Poți folosi vocea, textul sau modul tactil pentru a-ţi exprima dorinţele, el va înțelege toate cele trei moduri. Când nu îți găsești cuvintele, deschide camera foto și Bixby va căuta pentru tine. Este integrat în fiecare aspect al telefoanelor Galaxy S8 și S8+ şi astfel este capabil să gestioneze activităţile pe care tu le faci pe telefon. Bixby învață în mod constant din comportamentul tău pentru a se îmbunătăți tot mai mult.

 

Smart Switch

Smart Switch îți permite să transferi cu ușurință memoria vechiului tău telefon pe noul Galaxy S8 și S8+. Acum știi că toate amintirile tale rămân în siguranță și te poți concentra pe altele noi cu Galaxy S8 și S8+.

Clik pentru pretul curent al modelelor: Galaxy S8 şi Galaxy S8+