Fără categorie

SONDAJ! Cum ar fi fost starea de urgență cu PSD la butoane?

O întrebare nu ne dă pace de ceva timp, cum ar fi fost starea de urgență cu Liviu Dragnea, Viorica Dăncilă, Florin Iordache și Carmen Dan la butoane?

În fotografie nu au avut loc alte personaje celebre: Darius Vâlcov, eminența cenușie din spatele programului de guvernare al PSD, Dănuț Andrușcă de la Economie, Eugen Teodorovici de la Finanțe, Răzvan Cuc de la Transporturi sau Mihai Fifor de la Apărare.

Florin Iordache, autorul ordonanței numărul 13 care a fost dată “noaptea ca hoții”, a reușit să scoată în stradă, în plină iarnă, peste 600.000 de oameni. Anul trecut,  Florin Iordache mărturisea că ar mai da o dată OUG 13.

Carmen Dan, prin subalternii săi, a bătut și a gazat oamenii pașnici care protestau în fața Guvernului în data de 10 august 2018.

Pentru Viorica Dăncilă nu știm ce să spunem mai întâi. Prin PSD sunt încă celebre etichetele pe care i le-a pus finul lui Vanghelie – Cătălin Stochiță: ”sclava Isaura” și ”fantoma lui Daddy”.

Liviu Dragnea, cunoscut ca “Daddy” în partid, este omul pentru care, timp de trei ani de zile, PSD a fost preocupat numai de soarta pușcăriașilor.

Trist este că nici cei care se află acum la butoane nu sunt cu mult mai diferiți. Ieri a trecut de Senat proiectul inițiat de  senatorul PNL Alina Gorghiu, care vrea pușcărie la domiciliu pentru condamnații până la șapte ani. Mai mult, apare și noțiunea de pușcărie de weekend.

Cum ar fi fost cu PSD la conducere în perioada stării de urgență, când drepturile cetățenilor sunt limitate?