Business

START în Programul de Granturi ,,Electrica pune România într-o altă lumină” 2017

Electrica SA a lansat cea de-a doua ediţie a programului de granturi “ Electrica pune România într-o altă lumină”. Este vorba de o competiţie naţională de proiecte prin care compania Electrica încurajează inițiativele sustenabile ale românilor care vor să își sprijine comunitatea pentru a se dezvolta. Programul se desfășoară în perioada 21 august – 22 septembrie, pe www.electrica.ro/csr/program_granturi, iar valoarea totală a finanţărilor oferite de Electrica SA prin acest program este de 50.000 de euro.

Prin programul „Electrica pune România într-o altă lumină” vor fi finanțate inițiative din urmatoarele domenii: educație, servicii sociale și de sănătate, mediu, cultură şi sport. Atât persoanele fizice, cât și organizațiile neguvernamentale, instituțiile publice și de învăţâmant au oportunitatea să propună proiecte prin care pot solicita finanțare din partea Electrica de cel mult 10.000 euro.

Concursul de proiecte se va desfăşura în urmatoarele etape:

· Înscrierea online a propunerilor de proiect (21 august – 22 septembrie), prin completarea şi trimiterea unui formular standard, disponibil pe site-ul www.electrica.ro;

· Perioada de verificare a eligibilitatii propunerilor de proiect inscrise (25 septembrie – 5 octombrie)

· Jurizarea propunerilor de proiecte eligibile (până pe 19 octombrie); · Anunţarea câştigătorilor (25 octombrie) pe site-ul www.electrica.ro.