IT&C

From Zero to Hero, cursuri gratuite pentru studenți

Grupul Teamnet lansează ediţia a treia a programului academic From Zero to Hero, prima ediție având loc în toamna anului trecut, iar a doua în luna martie a acestui an.
Programul From Zero to Hero conține 3 cursuri diferite: Dezvoltare Software, 10 locuri, Analiză de Business, 10 locuri și Testare,10 locuri.
56 de studenți sau masteranzi interesați să dezvolte o carieră în domeniul IT vor beneficia de cursuri intensive gratuite cu specialiști din cadrul grupului, având ulterior oportunitatea să intre într-un program de internship plătit de 3 luni.
Cursurile vor dura o lună de zile şi se vor desfăşura la sediul companiei Teamnet. Cei mai buni studenți vor putea urma și program de internship plătit de 3 luni.
Pentru a participa la aceste cursurile From Zero to Hero, studenții trebuie să trimită un CV la jobs@teamnet.ro până la data de 14 octombrie și să menționeze în titlul e-mailului numele programului (ex. From Zero to Hero – Dezvoltare Software/ From Zero to Hero – Analiză de Business/ From Zero to Hero – Testare)