Business

70 de tineri s-au alăturat Deloitte din această toamnă

În contextul în care lupta pentru talente este tot mai accentuată, Deloitte România a atras 70 de tineri absolvenți de top, care au debutat în această toamnă în companie. Acesta este rezultatul unui proces amplu de recrutare, început în urmă cu câteva luni, prin filtrarea a sute de aplicații pentru pozițiile disponibile.

“Suntem bucuroși că 70 de tineri talentați s-au alăturat profesioniștilor cu experiență care vin să lucreze în firmă, în mod regulat. Am convingerea că noii angajați ne vor stimula să aducem inovații la nivelul serviciilor oferite clienților noștri,” a spus Ahmed Hassan, Country Managing Partner Deloitte România. “La capătul unui proces minuțios, am ales noua generație de profesioniști care ni se alătură, într-un moment în care profesia trece prin transformari fundamentale, rezultate în urma schimbărilor profunde produse de efectele tehnologiei și de îmbunătățirea practicilor.  Învățăm permanent că  noua generație este pragmatică, foarte bine informată și orientată către dezvoltare personală și profesională”.

Cei 70 de tineri s-au alăturat Deloitte în urma campaniilor de recrutare și internship derulate pe parcursul acestei veri și a programului Deloitte Students’ Academy, lansat anul trecut. Tinerii s-au alăturat în principal departamentelor de audit, taxe și consultanță financiară.

“Mai bine de un sfert din cei recrutați provin din Deloitte Students’ Academy, un program ce s-a desfășurat în perioada decembrie 2014 – aprilie 2015, și care a constat într-o serie de ateliere interactive conduse de auditori și consultanți fiscali experimentați din cadrul companiei”, a adăugat Carmen Baibarac, director de resurse umane Deloitte România. “Faptul că atât de mulți colegi noi provin din acest program este pentru noi un indiciu că acesta atrage talente de viitor și că trebuie să îl continuăm”.

Deloitte își propune să ofere tinerilor talentați posibilitatea de a-și alege cariera pe care vor să o urmeze, într-un mediu de business și de lucru extrem de dinamic, obiectivul final fiind acela de a crea un impact semnificativ în societate. Deloitte numără peste 500 de angajați în România, în birourile din București, Cluj-Napoca și Timișoara. De la an la an, numărul angajaților tineri a crescut, de la 25 în 2012 până la 70 in 2015.