Business

Banca Comercială Feroviara angajează tineri absolvenţi

Banca Comercială Feroviara (BCF) căută tineri cu atitudinea potrivită, pe care să îi angajeje în poziţii de juniori în Bucureşti!

Condiții: absolvenți de facultate (masteratul este un plus) care vor să învețe și să-și clădească o carieră în domeniul bancar, cu abilităţi bune de comunicare şi, nu în ultimul rând, determinaţi să devină cei mai buni.

Ofertă: un job real de început, nu doar un internship, cu şansa de a avansa în scurt timp. Expertiza BCF şi oportunitatea de a lucra în proiecte inovatoare vin împreună.

Programul este full-time, uşor flexibil pentru cei care urmează un masterat. De asemenea, disponibilitatea de a urma la programe de training.

În cadrul interviului se vor discuta încadrarea în departamentul cel mai potrivit şi salariul pentru început. Mai multe detalii puteţi afla pe site-ul www.bancaferoviara.ro.

Candidații vor trimite un CV (maxim 2 pagini), însoţit de o scurtă scrisoare de intenţie (maxim 150 cuvinte) la adresele Florin.Mitrus@bfer.ro şi Mariana.Petre@bfer.ro, până la data de 10.11.2015.