Business

Adi Hadean lanseaza Oloi Tomnit in cadrul expozitiei SIAL Paris

Oloi Tomnit de Adi Hădean, cel mai recent produs al mărcii de uleiuri Elixir, creat chef Adrian Hădean se lanseaza in cadrul expozitiei international SIAL Paris, una dintre cele mai mari și importante expoziții de inovație în gastronomie din lume..

Expoziția cuprinde peste 6500 de expozanți din Franța, precum și expozanți internaționali din 105 țări .

Oloi Tomnit de Adi Hădean reprezintă un amestec de uleiuri presate la rece și de primă presă din gama Elixir, un ingredient generos care îmbină beneficiile uleiului de rapiță, regăsit în proporție de 70% în amestec, cu cele ale uleiului de floarea-soarelui (20%) și soia (10%).

Uleiurile Elixir sunt produse după metodele tradiționale – presare la rece și primă presă, sunt produse 100% naturale, extrase din semințele provenite din recolta producătorului Dachim, care, de 17 ani, cultivă terenuri cu floarea-soarelui, rapiță și soia nemodificată genetic, situate în împrejurimile localității natale, Turda. Uleiurile Elixir au primit recent recunoaștere internațională pentru calitatea și aspectul lor remarcabile.

”Îmi aleg adesea ingredientele ghidat de instinct și așa am creat și Oloi Tomnit, combinând trei uleiuri cu arome complementare și gust bogat, care păstrează esențele semințelor din care provin. Oloi Tomnit este un ulei făcut cu grijă și cu nostalgia toamnelor îmbelșugate și pline de savoare din copilăriile noastre”, a povestit Adi Hădean.