Business

Alpha Bank Romania lansează platforma de digital onboarding – Deschide contul tău 100% online în doar câteva minute!

Alpha Bank Romania a lansat recent platforma de digital onboarding prin care clienții noi persoane fizice pot deschide un cont curent 100% de la distanță, fără a fi necesar un apel video cu un reprezentant al băncii. Acest proces simplu și prietenos oferă acces rapid și la distanță la contul curent în lei, online banking și un card de debit care oferă servicii cu zero comisioane.

Prin intermediul online banking, clienții pot beneficia de o ofertă variată de produse de economisire, inclusiv depozite la termen la maturitatea de 12 luni cu dobânzi atractive între 7,10 – 7,40% pentru lei și 2,30 – 3,30% pentru euro.

“Prin platforma de digital onboarding le oferim clienților o modalitate simplă, sigură și rapidă de a începe o relație avantajoasă cu Alpha Bank. Clienții își pot muta economiile „la mai bine” în câțiva pași simpli, fără hârtii, fără să caute loc de parcare, fără să se învoiască de la serviciu pentru a se adapta programului de lucru din sucursale.” a declarat Florin Brănici, Director Digital Banking și Canale Alternative, Alpha Bank Romania.

Platforma de digital onboarding folosește cele mai avansate tehnologii pentru a verifica identitatea și semnătura digitală a documentelor. După finalizarea procesului, informațiile și documentele necesare (informații cont, termeni contractuali etc.) sunt distribuite prin intermediul e-mailului sau prin SMS, iar accesul la contul prin online banking se acordă instant.

Clienții care își deschid un cont la Alpha Bank Romania prin platforma de digital onboarding pot beneficia de o gamă largă de servicii și produse, inclusiv carduri de credit și servicii de creditare. În plus, toți clienții beneficiază de o echipă de asistență dedicată, care poate oferi ajutor și suport la orice nevoie.

Pentru a muta economiile la Alpha Bank Romania, clienții trebuie să urmeze trei pași simpli: accesarea website-ului alphabank.ro și deschiderea online a pachetului Alpha Online cu cont curent, online banking și card de debit; transferul fondurilor disponibile în contul nou deschis; și alocarea profitabilă a fondurilor transferate în produsul de economisire dorit și gestionarea economiilor prin intermediul aplicației online.

În concluzie, platforma de digital onboarding a Alpha Bank Romania oferă o modalitate simplă și rapidă pentru clienții noi persoane fizice de a-și deschide un cont curent la distanță, fără a fi necesar un apel video cu un reprezentant al băncii. Acest proces este sigur și prietenos și oferă acces rapid la o gamă largă de produse și servicii bancare, inclusiv depozite la termen