Actualitate

Aniversare Crama Rotenberg – 10 ani de existență și de vin bun

Sâmbătă, 23 septembrie, Rotenberg Winery vă așteptă cu drag la crama din Ceptura – Dealu Mare (90 km de București), pentru a sărbători împreună împlinirea a 10 ani de existentă și de vin bun. Vizitatorii vor avea parte de socializare, un pahar alături de o gustare, vor vizita crama și vor învăța despre vin, vor bea must și… iar vor degusta.
Se va organiza și un tur cu bicicletele prin vii pentru persoanele care vor fi dispuse sa vină la cramă cu bicicleta și casca din dotare.

Evenimentul începe la ora 15:00, însă dacă îți surâde ideea de picnic în vie și cules de struguri, ești așteptat la cramă la ora 12:30, de unde se va pleca spre vie. Locurile în autocare sunt limitate, așa că rezervarea prealabilă este necesară. Se poate venii și cu mașina personală sau bicicleta. Distanța de la cramă până în vie este de 5 km pe drum de țară sau 9 km pe drum asfaltat.

Ca să ajungi la Crama Rotenberg este simplu: introduci în Google Maps sau Waze “Rotenberg Winery”, iar in comuna Ceptura de Jos (jud. Prahova) găsești indicatoare care te duc direct la cramă.

Accesul se face doar pe bază de invitație confirmată la adresa de email roxana.ana@rotenberg.ro cu urmatoarele informatii: nume participant si email.
Toate persoanele interesate sunt așteptate cu drag!

Pentru o idee mai clară a ceea ce se va intampla sămbătă, 23 septembrie, la cramă, accesează link-urile de mai jos:
https://www.facebook.com/pg/rotenberg.winery/photos/?tab=album&album_id=1159364480757775
https://www.facebook.com/pg/rotenberg.winery/photos/?tab=album&album_id=938240576203501