BusinessDeschidere

Clienţii UNIQA Asigurări îşi pot achita poliţele prin terminalele PayPoint

PayPoint România, principalul operator de plăţi în numerar şi încărcare electronică prin puncte de retail, anunţă semnarea unui nou parteneriat în domeniul serviciilor financiare. Astfel, începând de acum, clienţii UNIQA Asigurări pot plăti sumele aferente poliţelor de asigurări în oricare dintre cele peste 8.500 puncte de plată PayPoint din toată România.

Efectuarea unei plăţi se realizează simplu, sigur şi rapid! Clientul UNIQA Asigurări se duce în cel mai apropiat magazin partener PayPoint, comunică vânzătorului detaliile poliţei de asigurare UNIQA, îi înmânează informarea de plată sau îi prezintă codul primit prin SMS de la asigurator. Vânzătorul scanează codul de bare de pe informare sau introduce pe terminal detaliile comunicate de client, încasează banii în numerar şi îi înmânează clientului chitanţa emisă de terminal cu toate detaliile tranzacţiei. Modalitatea de plată oferită de PayPoint este extrem de sigură şi rapidă, reducând semnificativ timpul alocat acestor plăţi.

“Suntem conştienţi că timpul consumatorilor noştri este foarte preţios, de aceea căutăm să le punem la dispoziţie o reţea de terminale disponibile mereu în drumul lor, prin care să poată efectua plăţi din cele mai variate domenii. Parteneriatul cu UNIQA Asigurări contribuie la îndeplinirea acestei misiuni, oferind consumatorilor un serviciu sigur şi rapid, ce se pliază perfect pe stilul de viaţă activ al acestora.” a declarat Mugur Dogariu, Managing Director PayPoint România.

“Suntem încântaţi să anunţăm că începând cu luna octombrie oferim clienţilor UNIQA posibilitatea de a achita primele de asigurare şi prin intermediul terminalelor PayPoint. Este o metodă de plată confortabilă, modernă şi la îndemâna clienţilor şi suntem convinşi că va fi apreciată de asiguraţii noştri.” a declarat dl. Franz Weiler – Vicepreşedinte UNIQA Asigurări.

„Acest pas face parte dintr-o serie de măsuri care vor fi implementate în acord cu direcţia strategică a companiei şi din dorinţa de a oferi clienţilor noştri servicii de calitate, uşor de accesat şi soluţii de asigurare personalizate şi adaptate cerinţelor lor”.

Acest parteneriat contribuie la extinderea portofoliului de plăţi ce pot fi efectuate prin PayPoint în magazine de proximitate din toată ţara. Pe lângă serviciile UNIQA Asigurări, consumatorii pot face o gamă largă de plăţi în magazinele partenere PayPoint, precum: contravaloarea rovinietei, facturile pentru utilităţi, servicii de securitate, bilete de avion, facturile emise de operatorii de telefonie, internet şi cablu, asigurări şi rate, pot realiza operaţiuni de încărcare electronică sau transfer de bani, în locaţii PayPoint selecţionate.