DeschidereIT&C

Clientii Vodafone vor putea folosi in roaming beneficiile de voce si date

Beneficiile de minute si date nationale incluse in abonamentele si extra-optiunile la cartelele preplatite vor putea fi folosite si in roaming in Spatiul Economic European

Vodafone Romania ofera in premiera clientilor persoane fizice, utilizatori de abonamente si cartele preplatite, posibilitatea de a folosi, fara costuri suplimentare, beneficiile nationale de minute si de date si in tarile din Spatiul Economic European, alcatuit din toate tarile din Uniunea Europeana plus Islanda, Lichtenstein si Norvegia. Oferta face parte din campania prin care operatorul aniverseaza 20 de ani in Romania si este valabila pentru clientii noi si pentru cei care isi reinnoiesc abonamentele incepand de la 10 euro, precum si pentru cei care isi activeaza extra-optiuni la cartele preplatite incepand de la 8 euro. De asemenea, apelurile primite de abonatii Vodafone Romania in roaming in Spatiul Economic European vor fi gratuite.

„Suntem mandri sa fim din nou cu un pas inainte si sa inovam piata de telecomunicatii din Romania, liberalizand serviciile de roaming pentru toti clientii nostri persoane fizice. In acest an aniversar, Vodafone, prima retea mobila digitala din Romania, devine si prima care le ofera utilizatorilor sai flexibilitatea de a comunica in Europa in aceleasi conditii ca in Romania si bucuria de a se simti exact ca acasa”, a declarat Andrea Rossini, Director, Consumer Business Unit, Vodafone Romania.

Si cel mai recent portofoliu de abonamente pentru companii lansat de Vodafone Romania ofera posibilitatea de a folosi, fara costuri suplimentare, beneficiile de minute si de date incluse si in tarile din Spatiul Economic European, Vodafone Romania facilitand astfel comunicarea in roaming pentru toti cei 8,7 milioane de utilizatori mobili.

Vodafone este lider global incontestabil pe segmentul serviciilor de roaming international 4G, potrivit unui raport efectuat de firma globala independenta de cercetare Ovum. Studiul arata ca, in majoritatea pietelor incluse in studiu, Vodafone ofera roaming 4G in peste 100 de destinatii, ceea ce reprezinta mai mult decat dublul numarului de destinatii oferite de ceilalti operatori. Lista completa a tarilor in care serviciile de roaming 4G ale Vodafone Romania sunt active este disponibila aici.