BusinessDeschidere

Credit fără adeverință de salariu de la ING Bank

Începând din luna septembrie, ING Bank devine prima bancă ce oferă creditul de nevoi personale pe loc și fără adeverință de salariu. Pentru situații neprevăzute, evenimente sau investiții importante, ING Bank oferă creditul de nevoi personale printr-un proces simplu și rapid, constând într-o singură vizită la bancă.

Credit în doar câteva minute

Din această lună, orice persoana fizică, client ING Bank sau nu, poate lua pe loc un credit de nevoi personale între 2.000 și 90.000 RON pe o perioadă de maximum 5 ani, fără a mai fi nevoie să prezinte adeverință de salariu/ cupon de pensie.

Acest lucru a devenit posibil prin încheierea unui acord cu ANAF, care furnizează informații legate de veniturile clientului, eliminâ nd astfel necesitatea prezentării documentelor privind veniturile și a efectuării unei vizite ulterioare la bancă.

Astfel, în baza acestor informații, creditul de nevoi personale se poate obține în doar câteva minute, atât de către clienții existenți, cât și de către clienții noi, care primesc pe loc creditul de nevoi personale și cardul de debit atașat contului curent.

Prima bancă ce oferă pe loc credit de nevoi personale

„Am gândit procesul de acordare a creditului din perspectiva clientului. Cum ar fi cel mai simplu și comod pentru client? Să nu fie nevoit să facă mai multe drumuri la bancă, să nu aibă nevoie de adeverința de salariu și, ideal, să primească banii pe loc. Pe lângă încheierea acordului cu ANAF, ING Bank și-a adaptat procesele interne astfel încăt astăzi este prima bancă ce poate acorda pe loc creditul de nevoi personale. În acestă nouă formulă, procesul de acordare a creditului durează , în medie, 15 minute iar clientul primește imediat banii în cont”, a declarat Ștefan Radu, Director Produse și Strategie Retail Banking, ING Bank România.

Costuri avantajoase

Dobânda pentru acordarea creditului de nevoi personale este fixă și se încadrează între 8,95% – valabilă la încasarea salariului într-un cont ING Bank și 10,45% – dobânda standard. Pentru acordarea creditului, banca percepe două comisioane: comision de analiză a dosarului de credit, perceput doar în cazul acordării creditului (105 RON) și comision de administrare, care se plătește o singură dată, în momentul acordării creditului (1% din valoarea sumei împrumutate).În plus, clienții care doresc să refinanțeze un credit de nevoi personale pot beneficia, până la 30 noiembrie 2015, de oferta cu zero comision de analiză și zero comision de administrare.