Sanatate

Dana Săvuică a revenit la dimensiunile de la 20 de ani

Dana Săvuică, una dintre cele mai frumoase femei din Romania, a reusit intr-un timp record sa isi remodeleze talia. La recomandarea medicului vedeta a fost nevoita sa slabeasca din pricina unor probleme la coloana. Totusi, ceea ce se dorea a fi o simpla scadere in greutate, a motivat-o pe vedeta sa faca mai mult de atat si anume sa atinga dimensiunile pe care le avea la varsta de 20 de ani.

“Mi-am dorit sa scad in greutate si sa imi remodelez talia. Pentru a ajunge la dimensiunile de acum 20 de ani, am tinut o cura cu produsul pentru slabit Pagosten. La inceput am dat jos cateva kilograme si asta s-a vazut, dar dupa trei luni de cura, mi-am remodelat talia si am reusit sa am cu 15 cm in minus.  Astfel, de la 80 de cm am ajuns sa am 65 de cm in talie, aproape cat aveam pe vremea cand eram fotomodel”, a marturisit Dana Săvuică.

Dana Săvuică nu mai are voie sa faca sport si duce un stil de viata extrem de sanatos.

“Nu imi pot permite sa ma mai ingras, caci durerile de spate ar fi insuportabile si toti cei care sufera de spondiloza lombara vor fi in asentiment cu mine. Este important sa ai ajutor in lupta cu kilogramele, mai ales atunci cand singurul sport pe care il poti practica este inotul. Odata cu aceasta cura, mi-am schimbat stilul de viata, mananc mai putin si am slabit vizibil. Cu Pagosten mi-am remodelat corpul si ma simt extraordinar, iar asta se vede si la exterior”, a mai adaugat vedeta.