Actualitate

Cum să primești Mountain Dew pentru un trick reușit

Riderii care au ieșit sâmbătă, 18 octombrie, în skateparcul din Tineretului, s-au întrecut pe grindbar și au fost răsplătiți pentru trickuri cu Mountain Dew.  Mountain Dew România a construit un device unic, sau cum spun riderii, un Never Been Done: primul grinding rail (obstacol clasic de skate park, foarte versatil) din România conectat prin senzori la un automat care oferea doze și sticle în schimbul trickurilor reușite.

„Energie, entuziasm, ore întregi de grinduri și zeci de încercări, adrenalină, peste 100 de rideri, peste 1000 de sticle și doze Mountain Dew – cam aceasta a fost atmosfera pe care ne-o doream și de care am avut parte la evenimentul Dew the Grind. Prin acest tip de evenimente, ne propunem să le oferim pasionaților de sporturi urbane posibilitatea de a-și arăta trick-urile și de a-și încărca bateriile cu Mountain Dew”, spune Adriana Nestoriuc, Associate Marketing Manager CSD&Juices, PepsiCo România.

Pe role, skate, BMX sau scooter, orice schemă aterizată le-a adus riderilor invitați o sticlă sau doză de Mountain Dew. Peste 100 de rideri au răspuns provocării Dew the Grind și au încercat cele mai îndrăznețe trick-uri pentru a obține băutura răcoritoare preferată.

Testarea, precum și activarea propriu-zisă au fost realizate cu ajutorul a două dintre cele mai respectate crew-uri de rideri din România: We Tour pentru role și Eroilor Mafia pentru skate.

Mountain Dew, prezent în România încă din 2003, se asociază cu spiritul tânăr, action sporturile urbane, muzica alternativă şi nonconformismul culturii urbane în toate formele sale.