Actualitate

Gala HOSPICE, eveniment caritabil dedicat copiilor cu boli incurabile

Gala HOSPICE, eveniment caritabil dedicat copiilor cu boli incurabile, are loc în vineri, 25 septembrie, în București, la Biavati – The Big Time Events Venue, începând cu ora 19.30.

Evenimentul este prezentat de Gianina Corondan. DJ Wanda, Trupa „Vocea României“ și magicianul Cristian Pestrițu dau tonul distracției și fac atmosferă la Gala HOSPICE.

Participanții la eveniment vor fi întâmpinați cu acrobații și jonglerii cu foc și vor fi invitați să experimenteze distracția autentică dată de jocuri de noroc și îndemânare. Sute de premii-surpriză sunt puse la bătaie. În cadrul galei, este deschisă și o licitație fără strigare, cu obiecte semnate de creatori cunoscuți.

Colțul amenajat de Whittard of Chelsea este dedicat invitaților care doresc să se delecteze cu o băutură savuroasă, în compania unei vedete prezente la eveniment. Smybox este cabina foto revoluționară cu ajutorul căreia vor fi imortalizate toate momentele serii.

Gala HOSPICE este un eveniment caritabil care are scopul de a aduce culoare și bucurie micuților a căror copilărie a fost întunecată de o luptă surdă cu un dușman nevăzut.
Rezervările pentru eveniment sunt încă disponibile pe http://gala.hospice.ro/