ActualitateBusiness

Ghinion teribil pentru George Copos

După modelul Trump, miliardarul George Copos a investit major în cea mai mare clădire de birouri din România, când toată lumea lucrează de acasă. Cladirea Ana Tower, estimată la câteva sute de milioane de euro, trebuia să fie inaugurată oficial la finalul aceste luni. Din cauza pandemiei de coronavirus petrecerea de deschidere nu mai poate fi organizată.

Desemnată cea mai îndrăzneaţă clădire de birouri din România, Ana Tower are 43.700 de metri pătraţi de spaţii de birouri ultra-moderne,  respectă toate standardele internaţionale pentru siguranţă și rezistă la cutremure de 9 grade pe scara Richter.

Cunoscut pentru zgârcenia proverbială, George Copos ar trebui să se pregătească pentru o criză imobiliară, cât timp toată economia stă să se prăbușească din cauza COVID-19.

Acestă lovitură vine după ce averea lui George Copos s-a înjumătățit după divorțul de Cristina Copos.  Lanțul de cofetării „Ana Pan” a fost preluat de către fiică și fosta soție. “Trump de România” a rămas cu toate afacerile din domeniul hotelier și turism, acum puternic afectate de criză.