IT&C

GoPro lanseaza Hero7 Black, Hero7 Silver si Hero7 White

GoPro a anuntat noua sa gama de camere de actiune Hero7:  Hero 7 Black, Hero 7 Silver si Hero 7 White, care inlocuiesc modelele precedente in oferta si incearca sa acopere nevoile tuturor tipurilor de utilizatori.

GoPro Hero7 Black

Cel mai scump si mai performant model este noul Hero7 Black, echipat cu un senzor de 12 megapixeli si cu capabilitatea de a filma in 4K la 60 de cadre pe secunda, 2,7K la 120 de cadre pe secunda si 1080p la 240 cadre pe secunda. Aceasta ofera la nivel software un nou mod HDR pentru captura foto, stabilizare electronica (HyperSmooth) foarte performanta si capabilitatea de a porni livestream-uri folosind standardul RTMP, sau prin intermediul Facebook Live. Acesta ramane singurul model din gama care beneficiaza de micul display monocrom de pe partea din fata.

Alte avantaje ale lui Hero7 Black fata de celelalte doua modele ar bateria care poate fi scoasa, inregistrarea de sunet stereo si posiblitatea de a conecta microfoane si de a scoate semnal video prin HDMI. De semenea, captura a 30 de fotografii pe secunda este o premiera pentru camerede actiune.

comparatie-gopro-hero7GoPro Hero7 Silver

Pe treapta de mijloc avem GoPro Hero7 Silver, care păstrează câteva dintre funcţiile mai avansate ale lui Hero 7 Black, însă nu toate. Avem filmare 4K la doar 30 de cadre pe secundă, senzor foto de 10 megapixeli cu HDR pentru fotografii, baterie integrată şi doar stabilizare standard. Display-ul de pe partea din faţă dispare, în timp ce majoritatea rezoluţiilor şi framerate-urilor de pe Hero 7 Black sunt absente. Captura în rafală este limitată la 15 cadre pe secundă.

GoPro Hero7 White

Cel mai „modest” model al gamei noi de la GoPro este noul Hero7 White, care înlocuieşte vechiul „GoPro Hero” din gama de anul trecut. Acesta vine cu funcţii nu foarte avansate faţă de acela, cu filmare Full HD şi 2.5K la 60 de cadre pe secundă şi fotografii la 10 megapixeli, dar fără HDR. Ce lipseşte faţă de varianta Silver, pe lângă rezoluţia video, este modulul GPS, în mare parte.