DeschidereIT&C

Promotie la cardul Revolut, zero comisioane si livrare gratuită

Update 2: Poti comandat cardul gratuit folositi urmatorul link: revolut.ngih.net/Jv53R

Update 1:  Oferta noua, În perioada 26 noiembrie – 2 decembrie 2018 poți comanda primul tău card Revolut gratuit dacă nu ai mai comandat un card fizic până acum. Din motive de verificare, este necesar ca utilizatorii să alimenteze contul lor Revolut cu 50 RON înainte de a comanda cardul. Aceasta nu este o taxă pentru card și poate fi cheltuită imediat de pe cardul tău Revolut sau transferată înapoi în contul tău bancar. Oferta se încheie duminică, 2 decembrie la 23:59 GMT.

 

Revolut a am ajuns la 75.000 de utilizatori în România, locul 7 în topul țărilor cu cel mai mare număr de utilizatori.

Revolut sărbătorește acest pas important oferind tuturor clienților noi și existenți cardul Revolut GRATUIT, direct din aplicație, dacă îl comandă până luni, 15 octombrie.

Utilizatorii din România care au telefonul configurat în limba română se vor putea bucura de experiența Revolut, acum în limba lor nativă. Dacă telefonul tău este în limba română, asigură-te că ai descărcat ultima versiune a aplicației și conectează-te! Poți schimba limba în orice moment din setările telefonului tău!

 

Despre Revolut

  • Doar câteva minute durează să îți deschizi un cont Revolut, direct de pe telefon.
  • Poți vedea pe ce cheltui banii în fiecare lună și poți să stabilești bugete lunare pentru lucruri precum restaurante sau cumpărături.
  • Rotunjește fiecare plată cu cardul până la cea mai apropiată valoare rotundă, iar Revolut depozitează diferența astfel încât să economisești pentru obiectivele tale.
  • Vei primi o notificare în secunda în care faci o plată cu cardul, chiar și înainte ca bonul să se fi terminat de tipărit.
  • Poți să cheltui în străinătate în peste 150 de monede la Curs valutar interbancar.
  • Poți retrage până la 800 RON de la orice bancomat din lume, fară comisioane. Pentru orice sumă care depășește 800 RON se perce un comision de 2%
  • Revolut a fost înființat în iulie 2015 și le permite utilizatorilor să-și deschidă un cont curent în câteva secunde, direct din aplicație, pot cheltui, primi & trimite bani oriunde în lume la cursul de schimb interbancar, pot avea expunere imediată la criptomonede, și se bucură de un nivel ridicat de siguranță online și offline datorită tehnologiei de ultimă generație care stă la baza produsului.
  • Compania cu sediul în Londra are peste 2.800.000 de utilizatori în Europa și a procesat până în prezent peste 150 de milioane de tranzacții în valoare totală de mai bine de 27 miliarde de dolari. Revolut a obținut finanțări în valoare totală de 336 milioane de dolari de la investitori cunoscuți precum Index Ventures, Balderton Capital, Ribbit Capital sau DST Global.