Turism

Groupama și Alpha Bank Romania au lansat “Travel all Seasons”, o asigurare de călătorie extinsă

Groupama și Alpha Bank Romania au lansat recent o asigurare de călătorie extinsă, denumită “Travel all Seasons”, care vine cu o serie de beneficii inovatoare pentru clienți. Produsul își propune să ofere suport medical la distanță prin intermediul serviciului de telemedicină ÎntreabăMedic. Această inițiativă reprezintă un pas important în industria asigurărilor de călătorie, oferind clienților oportunitatea de a obține asistență medicală de specialitate, indiferent de locul în care se află.

Asigurarea “Travel all Seasons” este destinată clienților Alpha Bank Romania, persoane fizice care călătoresc în străinătate sau în România, fie în scop de afaceri, fie în scop turistic. Unul dintre avantajele majore ale acestei asigurări este faptul că acoperă multiple călătorii pe parcursul unui an, cu condiția ca fiecare călătorie să nu depășească 30 de zile consecutive. Astfel, clienții se pot bucura de flexibilitate și libertate în planificarea călătoriilor lor.

Clienții au posibilitatea de a alege între două pachete de asigurare: Standard și Premium, în funcție de nevoile lor individuale. Pachetul Premium include beneficii suplimentare, printre care accesul la serviciul ÎntreabăMedic. Acesta este un serviciu inovator de telemedicină care oferă clienților posibilitatea de a consulta medici licențiați prin intermediul platformelor de comunicare precum WhatsApp, Facebook Messenger, Telegram sau SMS. Astfel, indiferent de locația lor, clienții pot obține consiliere medicală rapidă și eficientă.

De asemenea, asigurarea “Travel all Seasons” oferă o acoperire extinsă pentru practicarea sporturilor de sezon și include beneficii pentru călătoriile pe teritoriul României. Aceste îmbunătățiri ale produsului reflectă dorința de a răspunde nevoilor și așteptărilor clienților, oferindu-le o experiență mai completă și mai sigură.

Extinderea beneficiilor către membrii familiei asiguratului este o altă caracteristică importantă a asigurării “Travel all Seasons”. Astfel, chiar și atunci când membrii familiei nu călătoresc împreună, aceștia pot beneficia de acoperirea asigurării alese. Această opțiune aduce un nivel suplimentar de siguranță și protecție pentru întreaga familie.

Importanța unei asigurări de călătorie: Indiferent de destinație sau scopul călătoriei, deținerea unei asigurări de călătorie adecvate este esențială. Călătoriile pot implica riscuri și situații neprevăzute, cum ar fi probleme medicale, pierderea bagajelor sau anularea călătoriei. O asigurare de călătorie bine aleasă poate oferi liniște și protecție financiară în astfel de situații.

Groupama și Alpha Bank Romania au înțeles importanța acestei protecții și au dezvoltat asigurarea “Travel all Seasons” pentru a răspunde nevoilor clienților lor. Prin includerea suportului medical la distanță prin intermediul serviciului ÎntreabăMedic, această asigurare oferă o valoare adăugată semnificativă, asigurând călătorilor acces la îngrijiri medicale de specialitate, chiar și în cele mai îndepărtate locații.