IT&C

Huawei Watch, lansat la Paris

Aflat in permanenta sub lumina reflectoarelor si a privirilor sutelor de invitati, Huawei Watch a fost prezentat ca fiind combinatia perfecta ce demonstreaza ca tehnologia poate tine pasul cu moda.

Fabricat din materiale de cea mai buna calitate, ceasul dispune de un ecran AMOLED touch-sensitive, complet circular, de 1,4 inci, acoperit cu cristale de safir, rezistent la zgarieturi si un cadru din otel inoxidabil.

Huawei Watch le permite utilizatorilor sa ramana conectati prin notificari, apeluri, mesaje instant si email-uri, oriunde s-ar afla. Cu ajutorul conectivitatii Bluetooth pentru utilizare wireless, impreuna cu posibilitatea de a asculta muzica prin descarcarea melodiilor fara conexiune la Internet, este mult mai usor sa mentii un ritm de viata activ.

Huawei Watch are un diametru de 42 mm, care reprezinta dimensiunea traditionala a ceasurilor de mana. Utilizatorii pot alege dintr-o gama larga de cadre disponibile pe mai multe culori, precum auriu, argintiu si negru, dar si dintr-o varietate de fete unice, incepand de la cele cu un design clasic si pana la cele cu finisaje de lux, business, feminine, moderne sau simple.

In ceea ce priveste cureaua ceasului, aceasta masoara 22 mm, iar utilizatorilor li se ofera posibilitatea de a alege dintr-o multitudine de variante, precum bratara din otel inoxidabil, bratara de culoare aurie, rose, bratara din otel inoxidabil de culoare neagra sau curea de piele maro si neagra. Usor de schimbat, cureaua se va potrivi cu orice model de ceas.

Fabricat din materiale de cea mai buna calitate, ceasul dispune de un ecran AMOLED touch-sensitive, complet circular, de 1,4 inci, acoperit cu cristale de safir, rezistent la zgarieturi (alegerea preferata de catre producatorii ceasurilor elvetiene) si un cadru din otel inoxidabil. Datorita rezolutiei de 400 x 400 pixeli, a densitatii de 286 ppi si a ratei de contrast 10,000:1, ceasul este smartwatch-ul care ruleaza pe platforma Android Wear cu cele mai vibrante culori.

Huawei Watch include un senzor de inregistrare a ritmului cardiac, ce masoara cu exactitate bataile inimii. Senzorul iese putin in relief pentru un contact mai bun cu pielea si pentru o mai mare precizie.

Senzorul de miscare in 6 axe, cu un giroscop si un accelerometru, monitorizeaza activitatile realizate, oricand si oriunde, si poate face diferenta daca utilizatorul se plimba, alearga sau se catara.