Actualitate

Îi DEMITEȚI? Sau, mai bine, plecați toți!

Costel Alexe (PNL), ministrul Mediului, de când a preluat mandatul mimează prost că luptă cu mafia lemnului și cu mafia deşeurilor.

Zile trecute au circulat online mai multe imagini cu camioane pline cu lemn tăiat. Somat să interzică pe perioada stării de urgență tăierile de păduri,  Costel Alexe spune că “măsura nu ar fi benefică pentru oameni, mediu și economie!”. “Măsura ar afecta 3,5 milioane de gospodării din România, care se încălzesc cu lemne”. Domnule Costel Alexe, suntem în aprilie! Persoanele care care se încălzesc cu lemne au cumpărat lemnele încă din toamnă, nu au așteptat venirea primăverii!

În București astăzi nu se poate respira. S-a înregistrat un nivel extrem de ridicat de poluare la PM 10. Iar povestea se repetă săptămânal, în special în weekend și în timpul nopților. Domnul ministru Costel Alexe simulează de câteva luni că luptă cu mafia şi traficul cu deşeuri arse ilegal. Până acum nu a găsit vinovații. Nu mai contează că este rea-voință sau incompetență, DEMISIA rămâne singura opțiune!

Gheorghe Flutur (PNL) este cel care are pe conștiință tot ce se întâmplă acum la Suceava. Baronul Gheorghe Flutur a pus manager la spitalul din Suceava un incompetent, pe Vasile Rîmbu. Același Vasile Rîmbu,  în noiembrie 2019, era favorit pentru postul de ministru al Sănătății și decorat de președintele Iohannis.

“Și Flutur și Rîmbu se comportau ca și cum nu erau responsabili în fața cuiva. Aici discutăm despre un sistem cu rădăcini mafiote. Flutur e în spital ca să nu dea socoteală. Sistemul lui mafiot ne-a adus aici”, a declarat pentu Libertatea Anatol Burlacioc, medic la Spitalul din Suceava.

Orasul Suceava este în carantină totală. Peste 200 de medici sunt infectați cu coronavirus. În fiecare zi la Suceava oameni nevinovați pierd lupta cu COVID-19.

Alina Gorghiu (PNL), în plină pandemie de coronavirus se preocupă de sănătatea deținuților. Proiectul doamnei Gorghiu a fost votat de Senat: detinuții cu pedepse până la 7 ani pot sta acasa. Apare și închisoarea de weekend. Alina Gorghiu iși apară legea pe motiv că ar fi doar pentru infracțiuni usoare! Cât se “ușoare” pot fi infracțiunile pentru care se primesc 7 ani de închisoare? 

 „Este o aberaţie”, spunea Ludovic Orban, despre proiectul inițiat de Alina Gorghiu!

Domnule Ludovic Orban, singura “aberaţie” este că sunteți încă coleg de partid cu Alina Gorghiu, Costel Alexe și Gheorghe Flutur.

Dacă sunteți altfel, dați-i afară din partid. Sau pastrați-i și veți pleca toți în scurt timp!