Actualitate

Karin’s Kids Academy, investitie de 75.000 de euro într-un sistem de aport de aer proaspăt

 Karin’s Kids Academy, una dintre cele mai recente unități de învățământ preșcolar privat din București care își va începe oficial activitatea în luna septembrie, oferă copiilor cel mai sigur și sănătos sistem de ventilație.

Gradiniția este singura din România cu sediul în pădure și prima din țară care a investit aproape 75.000 de euro într-un sistem de aport de aer proaspăt. Sistemul păstrează în permanență nivelul optim de oxigen din încăperi prin emiterea a 8 m³ de aer proaspăt pe oră, per persoana.

Aflați în perioada în care creierul este în formare, oxigenarea corectă asigurată de sistemul de aport de aer proaspăt este esențială pentru copii și dezvoltarea lor. Oxigenarea corectă permite îmbunătățirea atenției, a capacității de concentrare și a memoriei celor mici.

Pe lângă aceste beneficii, sistemul asigură aer proaspăt de calitate superioară, fără alergeni și praf, elimină microbii, previne acumularea de condes și funcționează silențios.

“Pentru noi nu a fost de ajuns să asigurăm aer proaspăt și de calitate în exteriorul grădiniție, ci am vrut să fim siguri că cei mici respiră aer curat și în interior. Astfel, am  ales să investim de la bun început în dotări de cea mai bună calitate cum este și sistemul de aport e aer proaspăt. Sănătatea și o bună dezvoltare a copiilor sunt prioritare, tocmai de aceea am gândit fiecare detaliu al grădiniței, de la ventilație până la curriculum, în beneficiul celor mici”, a declarat Dan Prediger, fondator Karin’s Kids Academy.

Karin’s Kids Academy este dotată cu 12 săli de clasă, un cabinet medical, sală de conferințe, sală de mese, sală de sport și două terase. De asemenea, grădinița va avea o curte extinsă, structurată astfel încât să găzduiască diverse activități adaptate nevoilor de dezvoltare ale copiilor, un amfiteatru, o casă hobbit, dar și o zonă destinată sportului.