Actualitate

Rețeaua Pizza Hut ajunge la Bacău

În acest weekend, Pizza Hut a deschis cel de-al 20-lea restaurant din țară, în Bacău. Restaurantul se află la etajul 2 al centrului comercial Arena Mall și a fost inaugurat după o investiție de 420.000 de euro.
Noul Pizza Hut are o suprafață de 300 mp și o capacitate de 96 de locuri. Cu ocazia acestei deschideri, au fost create 30 de noi locuri de muncă.
„Ne bucurăm de fiecare dată când aducem produsele noastre unui public nou și sperăm ca Pizza Hut Bacău să fie la fel de apreciat ca celelalte restaurante din rețeaua noastră. Îi așteptăm pe clienții din Bacău cu aceeași calitate și diversitate a produselor și cu îndemnul care a devenit semnătura noastră: să redescopere bucuria meselor în oraș, alături de cei dragi”, declară Monica Eftimie, Chief Marketing Officer Pizza Hut.
Pizza Hut oferă clienților un meniu variat, ce include rețete de pizza, supe, paste și deserturi. Brandul este renumit pentru inovațiile aduse constant în meniu, având cea mai mare diversitate de rețete de blat de pe piață.
Pentru mai multe detalii despre noutățile Pizza Hut, accesați www.pizzahut.ro și urmăriți pagina de Facebook Pizza Hut România.