Actualitate

Revolut crește comisioanele

“Știm că ești în căutarea unor modalități mai simple de a-ți gestiona cheltuielile zilnic, nu doar atunci când ești în străinătate, și că economisirea, chiar și a unor sume mici, este întotdeauna plăcută. Așadar, lansăm o nouă aplicație excelentă, care te va ajuta să cheltuiești, să economisești și să investești cu noi, oferind noi Recompense care îți pun la dispoziție cashback și reduceri de la branduri de top și lucrăm la multe alte noutăți pentru viitor! Întrucât investim în noi beneficii, pentru oferi calitate în fiecare zi, am analizat toate caracteristicile noastre și am făcut câteva modificări, în mare parte la acele caracteristici care nu sunt utilizate foarte des. Acest lucru a implicat și câteva actualizări ale termenilor și condițiilor noastre, despre care trebuie să te informăm.

Modificările cheie sunt:
• Pentru a-ți oferi mai multă liniște, adăugăm mai multe detalii în termenii noștri în legătură cu modul în care îți „protejăm” banii.
• Știi senzația aceea de amețeală care îți vine când efectuezi o plată, iar câteva momente mai târziu îți dai seama că ai pus datele unui cont greșit? Ne-am ocupat de acest lucru, introducând o capacitate prin care echipele noastre de asistență pot inversa unele plăți greșit efectuate în conturile Revolut.
• După cum probabil știi, dacă depășești limita noastră de schimb valutar gratuit într-o lună, trebuie să plătești un comision. Această limită scade la 5,000 RON pe lună (potrivit cercetărilor noastre, majoritatea utilizatorilor nu o atinge, oricum). Peste această limită, comisionul nostru va rămâne identic, la doar 0,5%, și te vom anunța dacă un schimb va face obiectul unui comision. Planurile noastre Premium și Metal oferă în continuare schimb valutar fără limite, așa cum au fost întotdeauna.
• Vei beneficia în continuare de aceleași cursuri valutare interbancare în zilele săptămânii. În cazul schimburilor valutare efectuate în weekend, am crescut ușor adaosul pentru principalele valute, de la 0,5% la 1%, pentru a ne acoperi riscurile atunci când piața este dinamică (așa cum a fost cazul recent). Adaosul pentru alte monede rămâne la fel – vezi lista completă aici. (Nu uita, poți evita complet acest comision dacă faci schimbul valutar în zilele lucrătoare.)
• Cele mai populare tipuri de plăți ale noastre, cum ar fi plățile către utilizatorii Revolut, transferurile interne și transferurile în euro în cadrul zonei unice de plăți în euro rămân gratuite. Dacă faci orice alt tip de transfer către un cont din afara țării tale, prima plată din fiecare lună rămâne gratuită, de asemenea, dar după aceea, se va aplica un comision de 2.5 RON pentru fiecare plată.
• Dacă faci un transfer către o țară și transferul nu este în valuta oficială a țării, se va aplica un comision de 15 RON pentru transferurile în USD (cum ar fi, de exemplu, în dolari SUA către Brazilia) sau de 25 RON pentru transferuri în alte valute decât USD (cum ar fi, de exemplu, în lire sterline către Brazilia). Te vom informa întotdeauna în avans dacă un transfer pe care îl vei face va include un comision.

Aceste modificări vor intra în vigoare pe 12 august 2020. Dacă nu avem vești de la tine până atunci, se vor aplica automat. Dacă vrei să-ți închizi contul din cauza acestor actualizări, poți face acest lucru gratuit, dar ne pare rău că pleci”. Acesta este mesajul care va pleca către clienții Revolut.