ActualitateDeschidere

Start pentru demiterea Gabrielei Firea

Grupul de inițiativă ”București Fără Ei”  a început strângerea de semnături pentru demiterea Gabrielei Firea. Voluntarii sunt prezenți în Piața Unirii, pe trotuarul dintre Magazinul Unirea – colțul cu magazinul H&M și intersecția Pieței Unirii cu Splaiul Unirii. Sunt  ușor de identificat, au tricouri cu ”București Fără Ei” și un rollup.

Sunt așteptați toți cei care vor să semneze pentru demiterea Gabrielei Firea, a primarilor de sector și a Consiliului General al Municipiului București. De asemenea, cei care au completat deja formularele, le pot aduce la Piața Unirii.

Este nevoie în continuare de voluntari pentru strângerea de semnături. Cine vrea să se implice în strângerea de semnături,  o poate face înscriindu-se într-un calendar, pentru una din zilele următoare. Te poți înscrie pentru strângerea de semnături la Piața Unirii, în intervalul 09-11 sau  18-21, pentru un interval de minimum două ore. Doar prin implicarea fiecăruia dintre noi, vom putea reuși. Calendarul este disponibil aici!