Actualitate

TOTUL VA FI BINE! Partidul veghează pentru tine

MEDICUL! Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a fost testat cu prioritate  pentru coronavirus, după ce a fost trecut în acte ca fiind medic. Pentru cadrele medicale care luptă în prima linie cu coronavirusul nu s-au găsit teste. Domnul Flutur a fost internat într-o rezervă cu duș, în timp ce în jur de 30 de medici stau la grămadă pe un palier unde există o singură unitate sanitară. Și tratamentul preferențial continuă: “Lui i s-a adus mâncare de la restaurant, noi nu am mâncat jumătate de zi”, mărturiseau cadre medicale pentru Libertatea.

 „Am vrut să mă testez fiindcă am avut atâtea acţiuni în zonă şi am zis: ia să mă duc duminică, pe la 12 noaptea, că veneam de la o întrevedere, ia să intru să mă testez. Mi s-a părut o chestie corectă. Așa am aflat”, a mărturisit Gheorghe Flutur pentru Libertatea cum i-a venit ideea să acționeze “noaptea ca hoții”.

INFIRMIERA! În plină pandemie de coronavirus Alina Gorghiu se preocupă de sănătatea deținuților. Proiectul doamnei Gorghiu a fost votat de Senat: detinuții cu pedepse până la 7 ani pot sta acasa. Apare și închisoarea de weekend. Alina Gorghiu iși apară legea pe motiv că ar fi doar pentru infracțiuni usoare! Cât se “ușoare” pot fi infracțiunile pentru care se primesc 7 ani de închisoare?  

VICTIMA! Aveam și o veste mai puțin bună pentru fostul poliţist Cristian Cioacă, condamnat la 15 ani și 8 luni de închisoare pentru uciderea soţiei sale, avocata Elodia Ghinescu: pe moment, nu s-a putut decât până la 7 ani! Revine în scurt timp partidul cu scuzele de rigoare.

Domule Ludovic Orban, sunteți încă coleg de partid cu Gheorghe Flutur și Alina Gorghiu? Vor candida din nou Gheorghe Flutur și Alina Gorghiu pe listele PNL la alegerile de anul acesta?