Actualitate

Chaboo Club & Pool, inchis de ISU

În urma unui control efectuat de Inspectoratul pentru situații de Urgență (ISU) Chaboo Club & Pool, unul dintre cele mai populare cluburi din Bucuresti, a fost închis pentru nerespectarea normelor de securitate. Inspectorii au pus sigiliul pe ușa de acces. Iar pentru neregulile gasite ISU poate aplica o amenta cuprinsa intre 30.000 și 100.000 de lei.

In seara acesta Chaboo Club & Pool trebuia sa gazduiasca Balul Bobocilor din Facultatea de Tranporturi Bucuresti. La eveniment erau asteptate cel putin 1.000 de persoane, iar in deshidere urmau sa cante  Loko si Cabron.

Organizatorii balului isi cer scuze pentru situatia neplacuta si promit ca balul se va tine intr-un alt loc, in timp cat mai scurt: “Voi incepe prin a va cere inca o data scuze in numele O.S.T. pentru neplacerea provocata. Tin sa va spun ca balul se va tine in viitorul foarte apropiat indiferent de ce cluburi va mai inchide ISU. A fi boboc in facultate este ceva de care ai parte, in majoritatea cazurilor, o singura data in viata… Noi nu vom accepta ca balul vostru sa nu mai existe din pricina unor interese si abuzuri. Biletele cumparate raman valabile in continuare. Cel mai tarziu luni vom veni cu informatii despre cand si unde se va tine balul.Va dorim o seara frumoasa si multumim pentru intelegere!”, a declarat Alexandru Popescu, pe pagina de Facebook a avenimentului.

Studentii care erau deja in Chaboo Club & Pool in momentul sosirii inspectorilor ISU au fost nevoiti sa paraseaca clubul. Cei care au ajuns mai tarziu au fost suprinsi sa gaseasca usile clubului inchise. Le-a fost greu sa creada ca balul a fost amanat.

Rusilă Daniel Alexandru: “Unde este toata lumea? Am venit si cu taxiul…. deci unde e lumea? De ce usile sunt inchise. Sper ca nu e vreo gluma proasta.”

Dan Suhai: “E petrecere surpriza, intra si o sa vezi”.

Camelia Samson: “Salut. Am fost pana la club ca stau destul de aproape si nu era nimeni, iar un bodyguard mi-a spus ca nu se mai tine.”

Rusilă Daniel Alexandru: “Sunt acum la club. Este liniste totala. Asta da surpriza adevarata. O sa dorm aici in aceasta noapte. Au uitat WI-FI-ul pornit”

Simona Velicu: “Pfff. Normale lor ma intereseaza pe mine !!! Eu deja imi luasem rochita”