Business

Creditul FIT, imprumuturi mari la costuri mici

Banca Romaneasca lanseaza Creditul FIT (http://www.creditulfit.ro/), un produs prin intermediul caruia clientii se pot bucura de una dintre cele mai mari sume pe care o pot imprumuta cu costuri foarte mici.

Pentru accesarea Creditului FIT nu se percepe comision de analiza, nu se solicita adeverinta de venit sau alte documente (in cazul salariatilor/pensionarilor) si nu sunt necesare garantii imobiliare sau justificarea destinatiei creditului.

Produsul poate fi folosit si pentru refinantare. Clientul primeste raspuns pe loc cu privire la suma maximă ce poate fi obtinuta (suma maximă ce poate fi obtinută se bazează pe un calcul estimativ folosind datele declarate in cererea de credit; raspunsul nu reprezintă decizia finală de finantare a bancii; decizia finală de finantare va fi comunicată dupa analiza de credit).

Suma minima imprumutata este de 1.000 RON, suma maxima este 110.000 RON, iar perioada maxima este de 5 ani, respectiv 10 ani, daca se refinanteaza credite acordate inainte de 28.10.2011.

Mai mult, vizitatorii paginii de Facebook Banca Romaneasca sunt invitati sa participe la cea de a VII- a Conventie Internationala de Fitness (detalii pe http://bit.ly/Conventia_Internationala_Fitness), iar 5 dintre acestia pot primi chiar invitatii duble la eveniment – detalii pe http://bit.ly/Facebook_Banca_Romaneasca.