Business

eRegistratura.ro, aplicaţie de registratură electronică de ultimă generaţie

 Produsul de registratură electronică  eRegistratura.ro este adresat organizaţiilor care se confruntă cu un volum impresionant de hârtii şi cereri sosite din partea publicului.

Cu ajutorul eRegistratura.ro angajaţii elimină timpul folosit cu regăsirea unui document mai vechi sau cu repartizarea şi predarea hârtiilor persoanelor din diferite departamente. Soluţia eRegistratura.ro păstrează pe servere securizate registrele şi documentele într-o formă organizată şi centralizată. Accesul la fişiere se realizează pe baza drepturilor de acces primite. Datorită motorului inteligent de căutare, informaţia este găsită instant, poate fi aflat un întreg istoric. Persoanele desemnate cu soluţionarea sunt notificate şi primesc documentul direct în sistem.

Soluţia vine şi în întâmpinarea managerilor care pot comunica şi oferi aprobări digital. Urmărirea statusului unei cereri, la cine se află un document spre rezolvare sunt acţiuni rezolvate cu un click. Blocajele sunt astfel eliminate, iar deciziile sunt luate rapid.

Aplicaţia este un instrument cu avantaje pentru toţi factorii implicaţi în activitatea unei organizaţii: angajaţi, manageri, public, astfel încât relaţia să poată fi una de comunicare în timp real cu rezultate imediate.

„eRegistratura.ro este soluţia menită să modernizeze aparatul administrativ atât în instituţii publice, cât şi în companii private, cu accent pe încurajarea transparenţei decizionale şi îmbunătăţirea relaţiei cu clienţii şi cetăţenii. Este un produs realizat în România, cu inteligenţă din Româniaˮ, a declarat Adrian Bărcuţean, fondator Documenta DMS.