Actualitate

Dan Cristian Popescu îl vede pe Klaus Iohannis la Cotroceni

Într-un interviu acordat cotidianului Cronica Română deputatul Dan Cristian Popescu vorbește despre nevoia de o schimbare profundă în societate care trebuie să înceapă de la preşedinte ca persoană investită cu cea mai mare încredere şi legitimitate democratică. În opinia lui Dan Cristian Popescu , România are nevoie de un președinte cu altă conduită, ţinută şi expresie publică.

Dan Cristian Popescu mizează pe o finală Klaus Iohannis  –  Victor Ponta, dacă nu se va întâmpla vreun incident major care să îl scoată pe unul sau pe altul din cursă și este convins că  Iohannis va fi ales preşedintele României.

“ Primii doi candidați la prezidențiale, așa cum sunt ei acum clasați in sondajele de opinie, Victor Ponta și Klaus Iohannis,  vor ajunge în turul II. Sunt convins că domnul Klaus Iohannis va fi ales preşedintele României. (…) Votul majoritar în favoarea lui Klaus Iohannis va fi dat de alegători şi nu de liderii şi membrii PDL sau PNL. Nu cred că vom asista, stricto senso, la o bătălie între Dreapta şi Stânga, ci între noul mod de a face politică şi vechiul mod de a face politică. Avem şansa de a face mult-aşteptata rupere de trecut, pasul acela care să ne ducă din Orient către Occident”, a declarat Dan Cristian Popescu.

De asemenea, Dan Cristian Popescu consideră că vom asista la un vot masiv anti-PSD,  un vot împotriva modului murdar de a face politică. Iar pericolul alegerii lui Ponta ar ține România pe loc, în capcana diversiunilor, a luptelor pentru Putere, a campaniilor murdare şi nu în ultimul rând a vânzării iluziilor către populaţie.