DeschidereIT&C

Internet & Mobile World 2014 ia startul la Romexpo

În perioada 8- 9 octombrie, la Romexpo are loc Internet & Mobile World 2014, eveniment dedicat industriei de comunicații din Romania.

Aflat la cea de-a treia ediție, Internet & Mobile World 2014 va  reuni companii din Romania care oferă soluții digitale, mobile si de software. La eveniment sunt așteptați in acest an 120 de speakeri, 110 companii expozante și peste 6.500 de vizitatori.

 

Dintre cele peste 1.400 de soluţii şi aplicaţii ce vor fi prezentate nu vor lipsi:

– ASUS Romania va prezenta  cele mai elegante notebook-uri de business Zenbook NX500 și Zenbook UX303

– C Solution  vine la Internet & Mobile World 2014 cu la cele mai de succes produse ale sale: PlatiOnline.ro, LivrariOnline.ro si AdministratorOnline.ro

– Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicații (ANCOM) va oferi participanțtilor informații și detalii despre cele mai importante proiecte implementate de Autoritate în beneficiul utilizatorilor finali.

– La standul Avangate, companiile de software și de servicii online pot participa la demonstrații despre platforma de comerț electronic și la discuții referitoare la modalitățile de creștere a vânzărilor, la nivel mondial.

– Telekom Romania vine cu soluţii de tip machine to machine (M2M) dezvoltate de companie.

– MasterCard va prezenta  portofelul electronic MasterPass, iar reprezentanții companiei vor discuta și despre alte soluții inovatoare de plată, precum cele prin QR Codes sau mPOS-uri.

– Avandor va lansa ”Avandor Consumer Profiling”, o platformă de big data care se integrează foarte ușor cu activitățile de marketing digital.

– ANYMEDIA va vorbi despre „FreeWiFi”, un instrument de marketing direct prin care companiile pot să își creeze propria bază de date cu clienți reali și să comunice personalizat cu aceștia.

– GTS Telecom va prezenta GTS Anti DDoS, care asigură monitorizare și protecție împotriva atacurilor DDoS (Distributed Denial of Service).

– Printre premierele  Internet & Mobile World 2014 va fi prezentarea şi noi divizii B2B a Samsung Electronics – Samsung Enterprise Business Division.

 

Evenimentul Internet & Mobile World 2014 este susţinut de Telekom Romania în calitate de partener principal, de Lenovo România și Microsoft România în poziția de parteneri de scenă și de Xerox, Avangate, Soft Galaxy, Transart, Cloud Research Studio, GTS Telecom, White Image și Voxility ca sponsori ai evenimentului.. Partenerul creativ este Saatchi&Saatchi.