Sanatate

Implanturi de stimulatoare cardiace gratuite la Spitalul de Cardiologie Clinicco Brasov

Spitalul de Cardiologie Clinicco Brasov deruleaza un program GRATUITprin programul national  de asigurari de sanatate prin care pacientii cardiaci asigurati care au o astfel de indicatie beneficiaza de implanturi de stimulatoare cardiace gratuite.

Spitalul de Cardiologie Clinicco Brasov este singurul spital din regiune acreditat pentru implantare de stimulatoare cardiace. Procedura se efectueaza in cadrul Sectiei de  dispozitive cardiace implantabile/electrofiziologie, de catre dr. Sorin Micu, medic primar cardiolog, doctor in stiinte medicale, format la Targu Mures, cu o experienta de  20 de ani in domeniul implanturilor de dispozitive cardiace electronice (stimulatoare cardiace, defibrilatoare și sisteme de resincronizare cardiaca).

Dr. Sorin Micu: “Stimulatoarele cardiace salveaza de peste o jumatate de secol vieti si amelioreaza simptomele specifice bradiaritmiilor, actiuni ce nu pot fi suplinite de nici o alta metoda terapeutica. Procedurile de implant au devenit tot mai simple prin experienta acumulata si prin progresele uimitoare ale tehnologiei.Ne bucuram sa putem oferi acum acest gen de tratament sub forma gratuita, cu sprijinul programului national in domeniu”

Pentru a beneficia de acest program pacientii trebuie sa fie asigurati, sa aiba indicatie medicala pentru un astfel de implant, bilet de trimitere pentru internare de la medicul specialist  sau medicul de familie.

Este dovada de respect si implicare din partea echipei si Spitalului de Cardiologie Clinicco in asigurarea sanatatii si punerea la dispozitia celor suferinzi a intregii noastre  expertize. In Spitalul de Cardiologie Clinicco Brasov orice afectiune cardiaca tratabila actual este rezolvata de catre echipa noastra de profesionisti.