BusinessDeschidere

MasterCard încurajează startup-urile românești prin Start Path Global

Startup-urile românești sunt încurajate să viziteze standul MasterCard, în cadrul Internet & Mobile World 2015, pe 7-8 octombrie 2015, pentru a beneficia de consultanța experților MasterCard cu privire la Start Path Global. Programul, extins la nivel global în acest an, constă într-un parteneriat care se întinde pe șase luni și este conceput pentru a ajuta la dezvoltarea noii generații de startup-uri axate pe comerț și tehnologii financiare.

MasterCard Start Path a asigurat suport operațional, oportunități de parteneriate și investiții pentru peste 40 startup-uri, care de acum își pot aduce contribuția la conturarea viitorului comerțului.

“MasterCard are mare încredere în rolul pe care startup-urile îl pot avea în definirea serviciilor comerciale și impactul pe care îl pot avea asupra unui business. Comerțul modern încurajează inovația și creativitatea în a identifica noi abordări și soluții de optimizare a unui serviciu existent sau de a deservi o nișă de piață nouă. Dar știm că de la idee la lansare este un drum lung și foarte dificil. Prin Start Path, MasterCard ajută cele mai bune startup-uri să își dezvolte ideile de business în mod scalabil și profitabil. Dorim să promovăm ideile românilor la nivel global și sperăm să vedem curând mai multe startup-uri românești în programul Start Path,” a declarat Gabriel Ghiță, Head of New Business CEE, MasterCard Europe.

În fiecare trimestru, MasterCard Start Path va selecta o nouă grupă de până la 8 startup-uri, pentru începerea programului Start Path Global, de șase luni. Procesul a fost conceput de asemenea manieră încât să ofere cât mai multă flexibilitate startup-urilor: acestea nu suportă niciun cost de capital și nu este necesar să se relocheze fizic, având acces la toate beneficiile unui parteneriat cu MasterCard indiferent de țara lor de proveniență. În plus, startup-urile beneficiază de acces imediat la peste 60 experți ai MasterCard, precum și la rețeaua Start Path Partners, care înglobează mai mult de 20 companii, lidere în domeniile bancar, retail și tehnologic.

Pentru a afla mai multe informații despre procesul de înscriere și despre inițiativa MasterCard Start Path Global, consultanții MasterCard vă așteaptă cu detalii despre acest program la standul din cadrul expoziției Internet & Mobile World 2015, 7 – 8 octombrie 2015.