ActualitateSanatate

Șefa demisionară de la ATI Orăștie este o bombă sexy

Șefa demisionară a departamentului ATI de la spitalul din Orăștie, Lorena Ehim, este o bombă sexy. Înainte de apariția pandemiei de Coronavirus, doctorița poza provocator, chiar în spital, iar fotografiile erau puse pe Facebook, informează situl presafarastapani.ro.

Inteligentă și frumoasă, merită felicitările noastre. Are totuși o problemă, comună zilele acestea printre medicii din toată țara: la primul indiciu că sănătatea personală și/sau a familiei sunt puse sub semnul întrebării demisionează. Sistemul de sănătate din România este subfinanțat de ani de zile, materialele și echipamentele sanitare lipsesc de mult timp. Cât timp au fost puse în pericol doar viețile pacienților, medicii nu au protestat, și-au văzut liniștiți de salariile mărite, de locul de muncă călduț, iar unii (nu generalizăm) și de micile atenții servite la plic. Saloanele murdare, echipamente învechite sau lipsă, infecțiile nosocomiale etc. nu au fost suficiente să determine personalul medical să protesteze sau să demisioneze.

Prefectul din județul Hunedoara a mers în ieri după-amiază la Orăștie și a reușit să le convingă pe cele 5 asistente și cele 5 infirmiere să se întoarcă la spital. Nu a reușit același lucru cu medicul de la ATI care plecase împreună cu personalul medical din secție și a lăsat pacienții în grija unei singure asistente.  

Medicul de la ATI, care este și șeful secției, nu va mai reveni la serviciu și va sta acasă în izolare.

Ehim Lorena